Umí tady někdo seřídit předvstřik na e46 320d 100Kw, nebo neporadil by mi někdo nějakýho šikovnýho mechanika, co na to má přípravky a už to někdy dělal?
 Umí tady někdo seřídit předvstřik na e46 320d 100Kw, nebo neporadil by mi někdo nějakýho šikovnýho mechanika, co na to má přípravky a už to někdy dělal? Na KTS diagnostice mi to píše chyba regulace počátku vstřikování a já na to nemam věci ( přípravek ), takže to sám neudělám. A vzhledem tomu, že sem měl sundaný rozvody, je velká pravděpodobnost, že je to fakt o trochu posunutý.
 Ale na druhou stranu, auto jede pěkně, necuká až na mezeru při zátahu při 2300 ot/min a 2800ot/min. Což si ale myslim, že je vahou vzduchu. A to je další věc co potřebuju. Umí nědko přehrát soft, který je potřeba při výměně váhy vzduchu na tomhle autě. ( už se to tu hodně řešilo a ten kdo to umí ví o co jde).
 Ale na druhou stranu, auto jede pěkně, necuká až na mezeru při zátahu při 2300 ot/min a 2800ot/min. Což si ale myslim, že je vahou vzduchu. A to je další věc co potřebuju. Umí nědko přehrát soft, který je potřeba při výměně váhy vzduchu na tomhle autě. ( už se to tu hodně řešilo a ten kdo to umí ví o co jde).

ja koupil novou vahu pro kamarada na 520d 100kW (vahu na koncern, primo na vochcafku) za 2100 novou, vymenili sme to a spokojene si chrochta...
 ja koupil novou vahu pro kamarada na 520d 100kW (vahu na koncern, primo na vochcafku) za 2100 novou, vymenili sme to a spokojene si chrochta...