Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kontrolka dobíjení
-
Player1
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Tohle mi dělalo na TDSu. Je to buď špatnej diodovej můstek na altíku, což je prý ve většině těchto případů, ale u mě to byl přepálenej drát na rotoru. Byla to pěkná jebačka zjistit, čím to je. Auto mi přestávalo dobíjet ze začátku od 3500ot. a po pár dnech ježdění už to nedobíjelo při 2700ot. Dej udělat repas a rovnou nech vyměnit uhlíky. Já jsem nechal měnit uhlíky, ložisko a nakonec i kotvu a bylo to ok.damian píše:Prosím o radu ,při vysokych otáčkách se mi rosvítí kontrolka dobíjeni a zhasne až v malích otáčkach,co muže být příčinou ? Altík nebo špatný řemen ??? jo je to e36 325td
ano,děkuju.Přesně to udělám.Player1 píše:Tohle mi dělalo na TDSu. Je to buď špatnej diodovej můstek na altíku, což je prý ve většině těchto případů, ale u mě to byl přepálenej drát na rotoru. Byla to pěkná jebačka zjistit, čím to je. Auto mi přestávalo dobíjet ze začátku od 3500ot. a po pár dnech ježdění už to nedobíjelo při 2700ot. Dej udělat repas a rovnou nech vyměnit uhlíky. Já jsem nechal měnit uhlíky, ložisko a nakonec i kotvu a bylo to ok.damian píše:Prosím o radu ,při vysokych otáčkách se mi rosvítí kontrolka dobíjeni a zhasne až v malích otáčkach,co muže být příčinou ? Altík nebo špatný řemen ??? jo je to e36 325td