Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kontrolka dobíjení

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
damian

#1 Příspěvek od damian »

Prosím o radu ,při vysokych otáčkách se mi rosvítí kontrolka dobíjeni a zhasne až v malích otáčkach,co muže být příčinou ? Altík nebo špatný řemen ??? jo je to e36 325td
Leveler
Klubové ID: 1133
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Leveler »

Řemen to asi nebude pač kdyby byl volnej tak by ti to občas jen bliklo když by se zrovna proklouznul a nebo by pískal.Ale klidně na nej mrkni jako na první věc.
Baterka se ti nevybijí?
damian

#3 Příspěvek od damian »

Leveler píše:Řemen to asi nebude pač kdyby byl volnej tak by ti to občas jen bliklo když by se zrovna proklouznul a nebo by pískal.Ale klidně na nej mrkni jako na první věc.
Baterka se ti nevybijí?
ne ne,baterka drží.
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Player1 »

damian píše:Prosím o radu ,při vysokych otáčkách se mi rosvítí kontrolka dobíjeni a zhasne až v malích otáčkach,co muže být příčinou ? Altík nebo špatný řemen ??? jo je to e36 325td
Tohle mi dělalo na TDSu. Je to buď špatnej diodovej můstek na altíku, což je prý ve většině těchto případů, ale u mě to byl přepálenej drát na rotoru. Byla to pěkná jebačka zjistit, čím to je. Auto mi přestávalo dobíjet ze začátku od 3500ot. a po pár dnech ježdění už to nedobíjelo při 2700ot. Dej udělat repas a rovnou nech vyměnit uhlíky. Já jsem nechal měnit uhlíky, ložisko a nakonec i kotvu a bylo to ok.
damian

#5 Příspěvek od damian »

Player1 píše:
damian píše:Prosím o radu ,při vysokych otáčkách se mi rosvítí kontrolka dobíjeni a zhasne až v malích otáčkach,co muže být příčinou ? Altík nebo špatný řemen ??? jo je to e36 325td
Tohle mi dělalo na TDSu. Je to buď špatnej diodovej můstek na altíku, což je prý ve většině těchto případů, ale u mě to byl přepálenej drát na rotoru. Byla to pěkná jebačka zjistit, čím to je. Auto mi přestávalo dobíjet ze začátku od 3500ot. a po pár dnech ježdění už to nedobíjelo při 2700ot. Dej udělat repas a rovnou nech vyměnit uhlíky. Já jsem nechal měnit uhlíky, ložisko a nakonec i kotvu a bylo to ok.
ano,děkuju.Přesně to udělám.
Odpovědět