Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
silentbloky motoru a vypínání ASC
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
mam špatné silentbloky na motoru ( zřejmě i na převodovce ), díky kterým se mi při prudkém záběru nakloní motor a tím vypne ASC.
Díky nakloněné převodovce mi jde někdy blbě řadit 1 a 2.
můj dotaz zní:
Nevím zda stačí vyměnit všechny ty silentbloky, nebo je potřeba i měnit něco na těch táhlech, popř. co? když už se to bude dělat tak aby se na něco nezapomělo.
druhá věc je jestli má někdo zkušenosti s lepšími silentbloky motoru než jsou originály od BMW.
díky
Díky nakloněné převodovce mi jde někdy blbě řadit 1 a 2.
můj dotaz zní:
Nevím zda stačí vyměnit všechny ty silentbloky, nebo je potřeba i měnit něco na těch táhlech, popř. co? když už se to bude dělat tak aby se na něco nezapomělo.
druhá věc je jestli má někdo zkušenosti s lepšími silentbloky motoru než jsou originály od BMW.
díky
tvrdsi maji vyznam pri zvysovani vykonu nebo race pouziti, zhorsi se ti komfort (prenos kravalu a vibraci)... delaji se i takove objimky stavajicich silentbloku, to je takovej kompromis... kazdopadne vymenit
proc vypina ASC netusim, mozna uz to uplne hejbe celym konektorem?
“Ability is what you're capable of doing.”
-
castro
- Klubové ID: 633
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to tim. To už kdysi zjistil šumák proč to vypíná - na vinně jsou ty silentbloky. - cukne to motorem a to čidlo bouchne do kapoty a tim se nějak samo vypne.Hanz píše:tvrdsi maji vyznam pri zvysovani vykonu nebo race pouziti, zhorsi se ti komfort (prenos kravalu a vibraci)... delaji se i takove objimky stavajicich silentbloku, to je takovej kompromis... kazdopadne vymenitproc vypina ASC netusim, mozna uz to uplne hejbe celym konektorem?
občas když chci přeřadit z 5ky na 3ku se mi ta řadička jakoby nechce vrátit doprostředka a já tu 3jku občas nemůžu trefit, tak jsem myslel jestli neni potřeba ještě vyměnit něco na těch táhlech.... ?
-
3nge
- Kontaktovat uživatele:
To spatny vyrazovani z 5 na neutral me dela taky ... teda jen za studena , ale silentblok motoru i prevodovky mam menenej , takze tim si ohledne tohohle nepomuzescastro píše:jj, je to tim. To už kdysi zjistil šumák proč to vypíná - na vinně jsou ty silentbloky. - cukne to motorem a to čidlo bouchne do kapoty a tim se nějak samo vypne.Hanz píše:tvrdsi maji vyznam pri zvysovani vykonu nebo race pouziti, zhorsi se ti komfort (prenos kravalu a vibraci)... delaji se i takove objimky stavajicich silentbloku, to je takovej kompromis... kazdopadne vymenitproc vypina ASC netusim, mozna uz to uplne hejbe celym konektorem?
občas když chci přeřadit z 5ky na 3ku se mi ta řadička jakoby nechce vrátit doprostředka a já tu 3jku občas nemůžu trefit, tak jsem myslel jestli neni potřeba ještě vyměnit něco na těch táhlech.... ?
myslím, že Castro má jinej problém.. tím co popisuješ trpí velké procento e46 a e39... včetně té mojí...3nge píše:To spatny vyrazovani z 5 na neutral me dela taky ... teda jen za studena , ale silentblok motoru i prevodovky mam menenej , takze tim si ohledne tohohle nepomuzes
Hmm, taky mi špatně vyřazuje z 5kyMaslista píše:myslím, že Castro má jinej problém.. tím co popisuješ trpí velké procento e46 a e39... včetně té mojí...3nge píše:To spatny vyrazovani z 5 na neutral me dela taky ... teda jen za studena , ale silentblok motoru i prevodovky mam menenej , takze tim si ohledne tohohle nepomuzeszkoušel si vyměnit olej v almaře jestli by to nepomohlo..?
Navíc když jsem měl ty táhla rozhozený, tak jsem zkoušel jakoby řadit jen tím "konečkem" co trčel z převodovky a taky se nechtěl vracet zpět na neutrál...
Moc by mě zajímalo čím to je. Ten Mr.Kabátník to fakt neprozradí
No, tak k tomuhle jsem taky dřív dospěl. Sem rád, že mi to někdo potvrdil...Koby píše:heh, to s tou petkou se udajně musí neco vysoustřužit ve skříni... Olej ani nic jinýho nepomáhá... Aspon to mi tvrdil Petr na rajský když jsem tam nedávno byl s kámošovou e36... Bohužel si přesně nepamatuju co, ale udajně to neni nic náročnýho, takže by to odpovídalo.
Mělo by to být asi nějaký mosazný nebo měděný pouzdro v bloku převodovky v kterém je zakončen díl 1 resp. 5 z obrázku :
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=23&fg=15
Jen se mi nějak nechce půlit převodovku...