Ma nekdo rychlejsi reseni? Teplota venku je momentalne -26°C
udělej to jako já, na zimu si kup prostě X5 4.4iskautik píše:vcera rano jsem si delal prdel, ze asi ani v takove kose nenastartuju, teplomer venku prestal ukazovat na -20°C. No samozrejme jsem nenastartovaluz druhej den mi stoji auto pred barakem a ted premyslim kam ho odtahnout do tepla
To jsou ty aditivovane nafty.
Zaserou trisky? Ja pouzivam Stopogel aj ten zasere trysky? Ja tankujem OMV Alpin diesel. Chces povedat ze u shelky Diesel V-power nie je len marketingovy trik? Nato si nepomyslel ze to moze byt nafta do kterej davaju tie prisady mozno podobne co si davame my ako bezny maly zakaznici v malych flaskach s tym rozdielom ze oni namixuju 500 hl a mi iba tu nasu malu nadrz? Nemoze to tak byt? Alebo sa absolutne mylim. Racej by som prijal tu druhu moznost, a to ze mozno maju prepracovanejsie tie prisady.JaraX píše:cau, ty prostredky urcite zabrani zamrzani nafty, ale zaserou trysky, radsi si kupte kvalitni naftu, ja beru jen na shëllce a Diesel V-power ma jeste snizenu teplotu tuhnuti.
A tuhle informaci máš odkud? Nezlob se, ale pokud tomu moc nehovíš, tak takovéhle bejkárny nepiš.JaraX píše:cau, ty prostredky urcite zabrani zamrzani nafty, ale zaserou trysky, radsi si kupte kvalitni naftu, ja beru jen na shëllce a Diesel V-power ma jeste snizenu teplotu tuhnuti.
nj.. ale ta nejezdi za 5l naftyBaxon píše:udělej to jako já, na zimu si kup prostě X5 4.4iskautik píše:vcera rano jsem si delal prdel, ze asi ani v takove kose nenastartuju, teplomer venku prestal ukazovat na -20°C. No samozrejme jsem nenastartovaluz druhej den mi stoji auto pred barakem a ted premyslim kam ho odtahnout do tepla
GeorgosAc píše:nj.. ale ta nejezdi za 5l naftyBaxon píše:udělej to jako já, na zimu si kup prostě X5 4.4iskautik píše:vcera rano jsem si delal prdel, ze asi ani v takove kose nenastartuju, teplomer venku prestal ukazovat na -20°C. No samozrejme jsem nenastartovaluz druhej den mi stoji auto pred barakem a ted premyslim kam ho odtahnout do tepla
Baxon píše:udělej to jako já, na zimu si kup prostě X5 4.4iskautik píše:vcera rano jsem si delal prdel, ze asi ani v takove kose nenastartuju, teplomer venku prestal ukazovat na -20°C. No samozrejme jsem nenastartovaluz druhej den mi stoji auto pred barakem a ted premyslim kam ho odtahnout do tepla
Bych to i zkousnulRejchy píše:Baxon píše:udělej to jako já, na zimu si kup prostě X5 4.4iskautik píše:vcera rano jsem si delal prdel, ze asi ani v takove kose nenastartuju, teplomer venku prestal ukazovat na -20°C. No samozrejme jsem nenastartovaluz druhej den mi stoji auto pred barakem a ted premyslim kam ho odtahnout do tepla
Ma nekdo rychlejsi reseni? Teplota venku je momentalne -26°CZnámej si taky předloni koupil na zimu X5 4,4,a potom si stěžoval že mu to žere 20l na sto