Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hučení od zadní nápravy
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
No právě - když zahneš doleva, tak se ti nadlehčí mimo jiné zadní levé kolo a přestane hučet, nebo bude hučet míň. Takhle to bylo aspoň u mě...
Lisuje se. Já to sundaval tak, že jsem sundal kolo, brzdu, prostě jsem sundal všechno, co šlo sundat z vnější strany. Pak jsem povolil čtyři takový velký šrouby, myslím, že byly z vnitřní strany. Jo a z vnější strany musíš sundat i tu velkou bezpečnostní matku... pak vyndáš ten náboj s ložiskem, nebo jak se to jmenuje a v tu chvíli přichází na řadu lis...
Lisuje se. Já to sundaval tak, že jsem sundal kolo, brzdu, prostě jsem sundal všechno, co šlo sundat z vnější strany. Pak jsem povolil čtyři takový velký šrouby, myslím, že byly z vnitřní strany. Jo a z vnější strany musíš sundat i tu velkou bezpečnostní matku... pak vyndáš ten náboj s ložiskem, nebo jak se to jmenuje a v tu chvíli přichází na řadu lis...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to přestává hučet když zatáčíš doleva tak je to pravý ložisko, právě proto že ho zatížíš a tim vymezíš vůle a nehučí. A neřeš nějaký lisování probůh, za litr to koupíš nový i s nábojem a je to za chvíli vyměněný. Navíc je stejný na levou i pravou stranu takže když zvedneš auto a zatočíš kolem tak to poznáš jestli máš sluch.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si přihoď 3 stovky a za 1300,- máš eňo ňuňo top ložisko s nábojem od SKF a to je super cena za prakticky nejlepší ložisko na trhu. Tady máš odkaz, ale počítej + 10-15 Euro pošta.
http://www.ebay.de/itm/SKF-Radlagersatz ... 43a9adb3c1
http://www.ebay.de/itm/SKF-Radlagersatz ... 43a9adb3c1
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
Něco podobnýho jsem řešil dřív na staré e36, vyměnil jsem pouze ložisko na pravé straně protože malinko hučilo.. druhá strana drží i po 40tis km. V principu je to jedno jestli se vymění nebo zůstane, u brzd už je to něco jiného, protože by pravděpodobně nebyl stejný brzdný účinek jednotlivých kol.Jirka36 píše:No, já bych doporučoval dát nový obě, je to sice položka navíc ale, brzdový destičky taky neměníš jen na jedný straně...
-
- Kontaktovat uživatele:
aaa tak nemusí
: http://www.e39.cz/index.php/cs/more-abo ... dniho-kola