Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hučení od zadní nápravy
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
No právě - když zahneš doleva, tak se ti nadlehčí mimo jiné zadní levé kolo a přestane hučet, nebo bude hučet míň. Takhle to bylo aspoň u mě...
Lisuje se. Já to sundaval tak, že jsem sundal kolo, brzdu, prostě jsem sundal všechno, co šlo sundat z vnější strany. Pak jsem povolil čtyři takový velký šrouby, myslím, že byly z vnitřní strany. Jo a z vnější strany musíš sundat i tu velkou bezpečnostní matku... pak vyndáš ten náboj s ložiskem, nebo jak se to jmenuje a v tu chvíli přichází na řadu lis...
Lisuje se. Já to sundaval tak, že jsem sundal kolo, brzdu, prostě jsem sundal všechno, co šlo sundat z vnější strany. Pak jsem povolil čtyři takový velký šrouby, myslím, že byly z vnitřní strany. Jo a z vnější strany musíš sundat i tu velkou bezpečnostní matku... pak vyndáš ten náboj s ložiskem, nebo jak se to jmenuje a v tu chvíli přichází na řadu lis...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti to přestává hučet když zatáčíš doleva tak je to pravý ložisko, právě proto že ho zatížíš a tim vymezíš vůle a nehučí. A neřeš nějaký lisování probůh, za litr to koupíš nový i s nábojem a je to za chvíli vyměněný. Navíc je stejný na levou i pravou stranu takže když zvedneš auto a zatočíš kolem tak to poznáš jestli máš sluch.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak si přihoď 3 stovky a za 1300,- máš eňo ňuňo top ložisko s nábojem od SKF a to je super cena za prakticky nejlepší ložisko na trhu. Tady máš odkaz, ale počítej + 10-15 Euro pošta.
http://www.ebay.de/itm/SKF-Radlagersatz ... 43a9adb3c1
http://www.ebay.de/itm/SKF-Radlagersatz ... 43a9adb3c1
-
- Kontaktovat uživatele:
Jirka36 píše:No, já bych doporučoval dát nový obě, je to sice položka navíc ale, brzdový destičky taky neměníš jen na jedný straně...
Něco podobnýho jsem řešil dřív na staré e36, vyměnil jsem pouze ložisko na pravé straně protože malinko hučilo.. druhá strana drží i po 40tis km. V principu je to jedno jestli se vymění nebo zůstane, u brzd už je to něco jiného, protože by pravděpodobně nebyl stejný brzdný účinek jednotlivých kol.
-
- Kontaktovat uživatele:
aaa tak nemusí
: http://www.e39.cz/index.php/cs/more-abo ... dniho-kola