Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 piskavej zvuk

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Cabuko

#1 Příspěvek od Cabuko »

Pri zarazenej rychlosti, zavrenych oknach v uplnem tichu je mi na e39 520i sliset takovej nezvyklej piskavo bzucavy zvuk.. Je to mistami pocut mene mistami vic.. zalezi jakoby na otacok a pridavani a vypusteni plynu.. Nezni to jako neco mechanicke, spis jako naky cerpadlo nebo naka hydraolika.. je to sliset jenom uvnitr v aute pri zavrenych oknach..
Zacelo to delat potom co jsem byl v servisu a delali mi repas alternatoru..
Axel
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Axel »

mas u toho zapnute radio?
Cabuko

#3 Příspěvek od Cabuko »

Axel píše:mas u toho zapnute radio?
to si delas prd.. ted nebo.. ne nemam..
volea

#4 Příspěvek od volea »

Mám podobnej problém na 525i. Dělá to jen při malinko sešlápnutým plynu. Co by to mohlo být? Díky za radu.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Axel »

Nedelam. Mel jsem blbe zapojene radio a pri seslapnuti plynu jsem slysel divny hvizdavy zvuk a prave jenom uvnitr. Pak mi to doslo, ze to bylo radiem. Ikdyz bylo ztisene, tak se z repraku ozyvalo hvizdani, nejspis od alternatoru.
- Tak jsem si rikal, co kdyz mas neco podobneho. Ale asi ne.
Cabuko

#6 Příspěvek od Cabuko »

Axel píše:Nedelam. Mel jsem blbe zapojene radio a pri seslapnuti plynu jsem slysel divny hvizdavy zvuk a prave jenom uvnitr. Pak mi to doslo, ze to bylo radiem. Ikdyz bylo ztisene, tak se z repraku ozyvalo hvizdani, nejspis od alternatoru.
- Tak jsem si rikal, co kdyz mas neco podobneho. Ale asi ne.
jo tak, promin.. :oops: nevim ale u mne to bude asi neco jineho.. dela mi to taky u vypleho riadia.. a z repraku to nejde.. taky se s radiem nic nedelalo..
jedine co mne napada, ze je to ten repasovanej alternator.. zni to opravdu jak naky dynamo nebo naco takove..
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#7 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Mě takhle divně píská prostřední průduch topení.Když mám kolečko na letní provoz (modrá tečka :) )a zavřu ty průduchy,tak to nějak netěsní a stejně trocha vzduchu tím prochází a píská.Jen to není spojeno s otáčkami motoru,ale na rychlosti.
Odpovědět