Pri zarazenej rychlosti, zavrenych oknach v uplnem tichu je mi na e39 520i sliset takovej nezvyklej piskavo bzucavy zvuk.. Je to mistami pocut mene mistami vic.. zalezi jakoby na otacok a pridavani a vypusteni plynu.. Nezni to jako neco mechanicke, spis jako naky cerpadlo nebo naka hydraolika.. je to sliset jenom uvnitr v aute pri zavrenych oknach..
Zacelo to delat potom co jsem byl v servisu a delali mi repas alternatoru..
Nedelam. Mel jsem blbe zapojene radio a pri seslapnuti plynu jsem slysel divny hvizdavy zvuk a prave jenom uvnitr. Pak mi to doslo, ze to bylo radiem. Ikdyz bylo ztisene, tak se z repraku ozyvalo hvizdani, nejspis od alternatoru.
- Tak jsem si rikal, co kdyz mas neco podobneho. Ale asi ne.
Axel píše:Nedelam. Mel jsem blbe zapojene radio a pri seslapnuti plynu jsem slysel divny hvizdavy zvuk a prave jenom uvnitr. Pak mi to doslo, ze to bylo radiem. Ikdyz bylo ztisene, tak se z repraku ozyvalo hvizdani, nejspis od alternatoru.
- Tak jsem si rikal, co kdyz mas neco podobneho. Ale asi ne.
jo tak, promin.. nevim ale u mne to bude asi neco jineho.. dela mi to taky u vypleho riadia.. a z repraku to nejde.. taky se s radiem nic nedelalo..
jedine co mne napada, ze je to ten repasovanej alternator.. zni to opravdu jak naky dynamo nebo naco takove..
Mě takhle divně píská prostřední průduch topení.Když mám kolečko na letní provoz (modrá tečka )a zavřu ty průduchy,tak to nějak netěsní a stejně trocha vzduchu tím prochází a píská.Jen to není spojeno s otáčkami motoru,ale na rychlosti.