Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - Oilservice
-
- Klubové ID: 860
A po výměně oleje a filtru vyresetuj oilservis podle tohodle http://www.mjauto.cz/inspekce/bwm.htm nebo tady
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=197
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... nt&tid=197
- Cossie
- Klubové ID: 2336
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem úplně blbej, ale prostě nemůžu vyresetovat oilservice
- zkoušel jsem nejdřív propojit pin 7 a kostru a potom zapnout klíček (I poloha - odemknutí volantu i II poloha -rozsvícení kontrolek ), i opačně tedy nejdřív klíček pak propojení - ale pořád nic
. Jako kostru používám minus pol na PP podběhu - je nutné propojit minus také v konektoru ? nebo už opravdu nevim jak to udělat, dneska už sem neměl sílu se s tim drbat, chytil sem krapet nerva už ...
Může mi prosím tedy sem někdo napsat postupem pro blby jak to vyresetovat u E39 ? Dík

Může mi prosím tedy sem někdo napsat postupem pro blby jak to vyresetovat u E39 ? Dík
ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
-
- Kontaktovat uživatele:
Mazání oleje a inspekce
1.Nulovani pri upozorneni olejovy servis:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 3 sekund.
2.Nulovani pri upozorneni inspekce:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
3.Nulovani pri upozorneni inspekce+vymena brzdove kapaliny (symbol hodin)
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund, vypnout zapalovani, pockat 20 sekund, zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
Cas musi byt presne dodrzen, jinak nulovani nefunguje.
!Pozor, propojovaci drat vzdy nejdrive spojit s ukostrenim, aby se predeslo prepeti
1.Nulovani pri upozorneni olejovy servis:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 3 sekund.
2.Nulovani pri upozorneni inspekce:
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
3.Nulovani pri upozorneni inspekce+vymena brzdove kapaliny (symbol hodin)
zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund, vypnout zapalovani, pockat 20 sekund, zapnout zapalovani, nestartovat, spojit pin 7 s ukostrovacim pinem (pin 19) nebo s ukostrenim v motorovem prostoru na dobu cca 12 sekund.
Cas musi byt presne dodrzen, jinak nulovani nefunguje.
!Pozor, propojovaci drat vzdy nejdrive spojit s ukostrenim, aby se predeslo prepeti
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
Zásadní věc je zasunout klíček do zapalování až poté, co je sundané víčko zásuvky. Než jsem na to přišel, dělal jsem to obráceně, tj. nejdřív klíček a pak sundat víčko - pak jsem marně čekal, že ta rozsvícená inspekce zhasne, ať jsem tam dával drát, jak jsem chtěl. Nešlo to ani tehdy, když byl klíček jen vsunut do zapalování. 

- Cossie
- Kontaktovat uživatele:
Díky, dneska se mi to konečně povedlo - svítilo mi všechno, byla to pěkná doba než zhasly hodiny, řekl bych, že snad i minuta a pak už inspekce s diodama šlo v pohodě - každopádně to bylo trochu jinak než jak bylo psáno v návodech, které jsem předtím dostal 

ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
- Cossie
- Kontaktovat uživatele:
Pomohlo mi vyčkat
Přesnej postup jak to šlo mě :
-zapnout klíček do II polohy
-propojit piny 7 a 19
-čekat ( u mě to trvalo snad 2 minuty ) až zhasly hodiny
-vypnout klíček
-znovu otočit klíčkem na II polohu
-propojit piny 7 a 19
-čekat ( teď už to byla chvilka) až zhasne inspekce a rozsvítí se všech 5 zelených diod
a hotovo
Snad to někomu pomůže - mě se dostaly do ruky asi 3 návody, kde v každém stálo trochu něco jiného a mě to nakonec šlo ještě úplně jiným způsobem

Přesnej postup jak to šlo mě :
-zapnout klíček do II polohy
-propojit piny 7 a 19
-čekat ( u mě to trvalo snad 2 minuty ) až zhasly hodiny
-vypnout klíček
-znovu otočit klíčkem na II polohu
-propojit piny 7 a 19
-čekat ( teď už to byla chvilka) až zhasne inspekce a rozsvítí se všech 5 zelených diod
a hotovo
Snad to někomu pomůže - mě se dostaly do ruky asi 3 návody, kde v každém stálo trochu něco jiného a mě to nakonec šlo ještě úplně jiným způsobem

ExBMW E39 530iA
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i
Ex BMW E61 525d
ExBMW E39 528i