Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
automat v E-34 K.O
nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC
. Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti

To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC. Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti
![]()
OKmajor píše:To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC. Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti
![]()
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....
škoda že jsi neznal jistého Savku. Savka je můj zachránce a myslím že nejen můj, tady na fóru...RuDoSh píše:prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....
problém byl en že při zařazení zpátečky jsem chvíli čekal a než zabrala, původní majitel říkal že se to dmohlo stát
samozřejmě až po prodeji,ale to k tomu patří. a co to "zzzzzzz" pouze při přeřazování???
Asi tedy jak tak čtu tak prostě si nachystat 25k že
a "zzzzzzz" bude dělat včelka jak u kamoše v auťe který ji naháněl a totálně to rozmlátil na dálnici 
Asi tedy jak tak čtu tak prostě si nachystat 25k že
Tak tomu jsem dal tenkrát auto na výměnu všech olejů a pak jsem mu říkal že mi prosakuje olej pod víkem atd, tak mi vyměnil i těsnění na víku motoru.Ta výměna mi vydržela asi 800km a začal prosakovat znovu olej proč??? Protože nevyměnil gumové podložky přes které také prosakoval! Tomu neříkám dobře odvedená práce.Roody píše:Zkus BMW servis v Brně ve Slatině - ing. Luňáček 602535989
-
ajfel
- Klubové ID: 321
tihle tusim delaji jenom automaty ...kubca píše:no uvidíme jestli to jsou ti stejní, dělají hodně automatyajfel píše:ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou ..
jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ...
petr
a vsechno, co mi rikali odpovidalo tomu, co tu napsal Darmon ...