Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

automat v E-34 K.O

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
kubca

#1 Příspěvek od kubca »

nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC 8O . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti :?: :roll:
major

#2 Příspěvek od major »

kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC 8O . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti :?: :roll:
To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.
kubca

#3 Příspěvek od kubca »

major píše:
kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC 8O . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti :?: :roll:
To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.
OK
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....
Marten
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Marten »

Přece se automat nevysype jen tak pronic zanic, musí přece předcházet nějaké příznaky (prokluzování, škubání) nebo ne???
gyrous
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gyrous »

Automat je pekna sranda, jak vytece nejakym zpusobem olej a jede se s tim i chvilinku, tak papa cela prevodovko :twisted:
MK

#7 Příspěvek od MK »

RuDoSh píše:prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....

škoda že jsi neznal jistého Savku. Savka je můj zachránce a myslím že nejen můj, tady na fóru...
milo
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

ale muze i jen tak pro nic za nic ... vyzkouseno :twisted:

Marten píše:Přece se automat nevysype jen tak pronic zanic, musí přece předcházet nějaké příznaky (prokluzování, škubání) nebo ne???
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od RuDoSh »

MK píše:škoda že jsi neznal jistého Savku. Savka je můj zachránce a myslím že nejen můj, tady na fóru...

je to minimalne 3 roky.... spis 4.... na forum jsem to resil a byl mi doporuceny Bohm.... :-) to co je zac, se tu zacalo psat az tak rok a pul potom :-)
kubca

#10 Příspěvek od kubca »

problém byl en že při zařazení zpátečky jsem chvíli čekal a než zabrala, původní majitel říkal že se to dmohlo stát :mad: samozřejmě až po prodeji,ale to k tomu patří. a co to "zzzzzzz" pouze při přeřazování???
Asi tedy jak tak čtu tak prostě si nachystat 25k že 8O a "zzzzzzz" bude dělat včelka jak u kamoše v auťe který ji naháněl a totálně to rozmlátil na dálnici :roll:
ajfel

#11 Příspěvek od ajfel »

taky chvili cekam, nez zaradi zpatecku ... ja myslel, ze je to naschval .. aby se to neradilo pokazde, kdyz se radi Dcko ...
petr
kubca

#12 Příspěvek od kubca »

dostala jse ke mě i chvála na někoho z Ostravy kdo dělá automaty-kontakt o koho jde dodám, ale ta cena by asi byla taky těch 25proutků
ajfel

#13 Příspěvek od ajfel »

ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou ..
jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ...

petr
kubca

#14 Příspěvek od kubca »

ajfel píše:ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou ..
jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ...
petr

no uvidíme jestli to jsou ti stejní, dělají hodně automaty :?
Roody

#15 Příspěvek od Roody »

Zkus BMW servis v Brně ve Slatině - ing. Luňáček 602535989
kubca

#16 Příspěvek od kubca »

Roody píše:Zkus BMW servis v Brně ve Slatině - ing. Luňáček 602535989

Tak tomu jsem dal tenkrát auto na výměnu všech olejů a pak jsem mu říkal že mi prosakuje olej pod víkem atd, tak mi vyměnil i těsnění na víku motoru.Ta výměna mi vydržela asi 800km a začal prosakovat znovu olej proč??? Protože nevyměnil gumové podložky přes které také prosakoval! Tomu neříkám dobře odvedená práce.
ajfel

#17 Příspěvek od ajfel »

kubca píše:
ajfel píše:ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou ..
petr

no uvidíme jestli to jsou ti stejní, dělají hodně automaty :?

tihle tusim delaji jenom automaty ...
a vsechno, co mi rikali odpovidalo tomu, co tu napsal Darmon ...
Marten
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Marten »

To jsem nevěděl, že Luňáček dělá automaty.. Jak dlouho?? Tam mezi těma skleníkama?? :?:
kubca

#19 Příspěvek od kubca »

Marten píše:To jsem nevěděl, že Luňáček dělá automaty.. Jak dlouho?? Tam mezi těma skleníkama?? :?:

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět