nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti
kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti
To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.
kubca píše:nazdar, potřebuji poradit s automatem, zařadil jsem zpátečku a NIC . Údajně tam mohl odejít ventil na zpátečce (cena cca 4000,-).... Dá se to ověřit aniž bych platil ranec a mohl jezdit?? Dopředu mi to jede a řadí, akorát od té doby co jsem ho koupil mi při přeřazování na 2 a 3 dělá divné zvuk y-zzzzzzz Kam to dát-jsu z Brna. Má někdo zkušenosti
To už se tady myslím řešilo, zkus pohledat na fóru přes vyhledávač.
prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....
RuDoSh píše:prvni zkontroluj hladinu oleje! Teda pokud jsi nespalil zpateckovou lamelu (to bys asi vedel)..... ja jsem za repasi automatu na e34 dal 25k (nic levnejsi jsem nesehnal).... v Praze u Bohma(trvalo to snad 3 tydny a taky si stim autem jezdil a byl bouchnuty elektron...) .... dojet tam ze Zlina a bloudit po Praze bez zpatecky byla celkem prdel (mel jsem spalenou lamelu a neco s RJ automatu).... a navic to bylo nejrychljsi reseni.... sice pak obcas bouchla (jako predtim uz to nebylo), ale jinde chteli 35k a 2-3mesice cekat....
škoda že jsi neznal jistého Savku. Savka je můj zachránce a myslím že nejen můj, tady na fóru...
problém byl en že při zařazení zpátečky jsem chvíli čekal a než zabrala, původní majitel říkal že se to dmohlo stát samozřejmě až po prodeji,ale to k tomu patří. a co to "zzzzzzz" pouze při přeřazování???
Asi tedy jak tak čtu tak prostě si nachystat 25k že a "zzzzzzz" bude dělat včelka jak u kamoše v auťe který ji naháněl a totálně to rozmlátil na dálnici
ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou ..
jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ...
ajfel píše:ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou .. jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ... petr
no uvidíme jestli to jsou ti stejní, dělají hodně automaty
Roody píše:Zkus BMW servis v Brně ve Slatině - ing. Luňáček 602535989
Tak tomu jsem dal tenkrát auto na výměnu všech olejů a pak jsem mu říkal že mi prosakuje olej pod víkem atd, tak mi vyměnil i těsnění na víku motoru.Ta výměna mi vydržela asi 800km a začal prosakovat znovu olej proč??? Protože nevyměnil gumové podložky přes které také prosakoval! Tomu neříkám dobře odvedená práce.
ajfel píše:ja byl s automatem v ostrave v JP Transmisions .. smerem na bohumin za Jetkou .. jenom na vymenu oleje .. ale meli halu plnout aut ... a nechali me se koukat a byli v pohode ... petr
no uvidíme jestli to jsou ti stejní, dělají hodně automaty
tihle tusim delaji jenom automaty ...
a vsechno, co mi rikali odpovidalo tomu, co tu napsal Darmon ...