Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 - dojezd na bc
-
margos
- Klubové ID: 53
- Kontaktovat uživatele:
da se nejak "nakalibrovat" nebo nejak nastavit aby neukazoval nesmysly, napr, vezmu 20 lt, ukazuje 340 km dojezd a po cca 180 km zacne odecitat neumerne rychle az na tri carky
takze vubec nevim kolik tam je, nebo neni nafty.. pred 14 dny mi naopak pri dojezdu cca 85 km dosla nafta a uz mi z toho cuka levy oko 
Já měl, tenhle samej problém u jiného auta než bawa. A řešil jsem to tím, že po každém natankování jsem rezetoval dojezd (tam to šlo) a potom mi to ukazovalo správně.Ono si to počítá jak si jel určitou vzdálenost a za jakou spotřebu, pak Ti chybí třeba řekněme 300m do dalšího spočítání a mezitím vezmeš bengál a hned tam je nesmysl. Třeba říkám blbost, ale já to takhle poci?oval a bylo mi to i takhle vysvětleno,sralo mě když sem měl dojest 80km a najednou mi to začalo cukat. Nebo sem bral za 500 a ukazovalo mě to 700km
Jak sem to rezetoval skočilo 200km.Ale nevím jak to je u Tebe
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
zkus nekdy natankovat plnoumargos píše:da se nejak "nakalibrovat" nebo nejak nastavit aby neukazoval nesmysly, napr, vezmu 20 lt, ukazuje 340 km dojezd a po cca 180 km zacne odecitat neumerne rychle az na tri carkytakze vubec nevim kolik tam je, nebo neni nafty.. pred 14 dny mi naopak pri dojezdu cca 85 km dosla nafta a uz mi z toho cuka levy oko
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
nebude spíše chyba v plováku?
Mě to na e36 ukazuje správně (teda skoro.. když ukazoval nulu tak jsem ještě cca1km k pumpě dojel). BC to počítá podle aktuální spotřeby v závislosi na množství v nádrži... pokud je spotřeba OK tak už to vidím jen na špatně měřené množství plovákem
Mě to na e36 ukazuje správně (teda skoro.. když ukazoval nulu tak jsem ještě cca1km k pumpě dojel). BC to počítá podle aktuální spotřeby v závislosi na množství v nádrži... pokud je spotřeba OK tak už to vidím jen na špatně měřené množství plovákem
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
na sesit se vyser a ber plnou pokazde kdyz se rozsviti hladove oko....margos píše:No rucicka ukazuje docela tak jak ma, tak myslim ze problem bude nekde jinde, sem tam ty cisla na bc skacou jak vyfrceny mi to pripadne..
Asi dam na Rudoshe, rozbiju prasatko, naberu plnou a zavedu po vzoru komunistickych dedku jezdicich ve stodvacitkach sesit se stavem phm a ujetych kilometru
-
Rejchy
- Moderátor
- Klubové ID: 510
Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?Huska píše:nebude spíše chyba v plováku?
-
Fikop
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Tři čárky znamenají max. dojezd 8km........Rejchy píše:Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?Huska píše:nebude spíše chyba v plováku?
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
ano ukazuje do 0 ... mám velky BCRejchy píše:[Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?
tobe to fuckt ukazovalo nulu ? nebo jen pri 15km ty 3 careckyHuska píše:nebude spíše chyba v plováku?
kua ja mam u 11km bobky
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
jo běžně jezdím na dojezd 5-10km.. zatím mě nikdy nevyšplouchlos přepočtem takže OK .. jinak žádný čárky mi to neukazuje když tam skočí 15km tak zazní gong o rosvítí se na displeji (stejně jak teplota po startu v zimě). dále opočítává do nuly. Spíš mě překvapuje že to má někdo jinak... to jsem nevěděl. Jo nemám Check tak jestli v tom není rozdíl?skautik píše:tobe to fuckt ukazovalo nulu ? nebo jen pri 15km ty 3 careckyHuska píše:nebude spíše chyba v plováku?
kua ja mam u 11km bobky
tak me to ukazuje od 15km carky, gong se ozveHuska píše:jo běžně jezdím na dojezd 5-10km.. zatím mě nikdy nevyšplouchlos přepočtem takže OK .. jinak žádný čárky mi to neukazuje když tam skočí 15km tak zazní gong o rosvítí se na displeji (stejně jak teplota po startu v zimě). dále opočítává do nuly. Spíš mě překvapuje že to má někdo jinak... to jsem nevěděl. Jo nemám Check tak jestli v tom není rozdíl?skautik píše:tobe to fuckt ukazovalo nulu ? nebo jen pri 15km ty 3 careckyHuska píše:nebude spíše chyba v plováku?
kua ja mam u 11km bobky
pokud chci zjistit potom kolik mam dojezd tak musim na fc 5 nebo 7 ted nevim