da se nejak "nakalibrovat" nebo nejak nastavit aby neukazoval nesmysly, napr, vezmu 20 lt, ukazuje 340 km dojezd a po cca 180 km zacne odecitat neumerne rychle az na tri carky takze vubec nevim kolik tam je, nebo neni nafty.. pred 14 dny mi naopak pri dojezdu cca 85 km dosla nafta a uz mi z toho cuka levy oko
Já měl, tenhle samej problém u jiného auta než bawa. A řešil jsem to tím, že po každém natankování jsem rezetoval dojezd (tam to šlo) a potom mi to ukazovalo správně.Ono si to počítá jak si jel určitou vzdálenost a za jakou spotřebu, pak Ti chybí třeba řekněme 300m do dalšího spočítání a mezitím vezmeš bengál a hned tam je nesmysl. Třeba říkám blbost, ale já to takhle poci?oval a bylo mi to i takhle vysvětleno,sralo mě když sem měl dojest 80km a najednou mi to začalo cukat. Nebo sem bral za 500 a ukazovalo mě to 700km Jak sem to rezetoval skočilo 200km.Ale nevím jak to je u Tebe
margos píše:da se nejak "nakalibrovat" nebo nejak nastavit aby neukazoval nesmysly, napr, vezmu 20 lt, ukazuje 340 km dojezd a po cca 180 km zacne odecitat neumerne rychle az na tri carky takze vubec nevim kolik tam je, nebo neni nafty.. pred 14 dny mi naopak pri dojezdu cca 85 km dosla nafta a uz mi z toho cuka levy oko
nebude spíše chyba v plováku? Mě to na e36 ukazuje správně (teda skoro.. když ukazoval nulu tak jsem ještě cca1km k pumpě dojel). BC to počítá podle aktuální spotřeby v závislosi na množství v nádrži... pokud je spotřeba OK tak už to vidím jen na špatně měřené množství plovákem
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
me sice v lete blbnula rucicka ukazatele benzinu v nadrzi, ale nikdy jsem neresetoval nic a vzdy dojezd na km ukazoval s presnosti na 10ky km....
divim se ze ti to tak blbne, asi mas neco s tema plovakama....
No rucicka ukazuje docela tak jak ma, tak myslim ze problem bude nekde jinde, sem tam ty cisla na bc skacou jak vyfrceny mi to pripadne..
Asi dam na Rudoshe, rozbiju prasatko, naberu plnou a zavedu po vzoru komunistickych dedku jezdicich ve stodvacitkach sesit se stavem phm a ujetych kilometru
margos píše:No rucicka ukazuje docela tak jak ma, tak myslim ze problem bude nekde jinde, sem tam ty cisla na bc skacou jak vyfrceny mi to pripadne.. Asi dam na Rudoshe, rozbiju prasatko, naberu plnou a zavedu po vzoru komunistickych dedku jezdicich ve stodvacitkach sesit se stavem phm a ujetych kilometru
na sesit se vyser a ber plnou pokazde kdyz se rozsviti hladove oko....
Huska píše:nebude spíše chyba v plováku? Mě to na e36 ukazuje správně (teda skoro.. když ukazoval nulu tak jsem ještě cca1km k pumpě dojel). BC to počítá podle aktuální spotřeby v závislosi na množství v nádrži... pokud je spotřeba OK tak už to vidím jen na špatně měřené množství plovákem
Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?
Huska píše:nebude spíše chyba v plováku? Mě to na e36 ukazuje správně (teda skoro.. když ukazoval nulu tak jsem ještě cca1km k pumpě dojel). BC to počítá podle aktuální spotřeby v závislosi na množství v nádrži... pokud je spotřeba OK tak už to vidím jen na špatně měřené množství plovákem
Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?
Rejchy píše:[Tobě to u E36 ukazuje do nuly? Mě to ukazuje do 10km a pak se tam oběví jenom tři čárky?
ano ukazuje do 0 ... mám velky BC
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
čau,
na E39 mě to taky ukazuje do nuly , jednou to taky zablblo při cca 10litrech v nádrži ukazoval dojezd po zapnutí zapalování asi 250km a po ujetí asi kilometru se stav rychle srovnal, jo a vždy beru plnou. Rezerva se rozsvítí při dojezdu cca 80km a při 50 upozorní akusticky.
tobe to fuckt ukazovalo nulu ? nebo jen pri 15km ty 3 carecky
kua ja mam u 11km bobky
jo běžně jezdím na dojezd 5-10km.. zatím mě nikdy nevyšplouchlos přepočtem takže OK .. jinak žádný čárky mi to neukazuje když tam skočí 15km tak zazní gong o rosvítí se na displeji (stejně jak teplota po startu v zimě). dále opočítává do nuly. Spíš mě překvapuje že to má někdo jinak... to jsem nevěděl. Jo nemám Check tak jestli v tom není rozdíl?
taky mi to ukazuje naprosto presne a vzdy to dopocitava podle stylu jizdy..
odpocitava to az do nuly,pak skocej tri carky a jeste s nima jsem ujel 5km k pumpe
kua ja mam u 11km bobky
jo běžně jezdím na dojezd 5-10km.. zatím mě nikdy nevyšplouchlos přepočtem takže OK .. jinak žádný čárky mi to neukazuje když tam skočí 15km tak zazní gong o rosvítí se na displeji (stejně jak teplota po startu v zimě). dále opočítává do nuly. Spíš mě překvapuje že to má někdo jinak... to jsem nevěděl. Jo nemám Check tak jestli v tom není rozdíl?
tak me to ukazuje od 15km carky, gong se ozve
pokud chci zjistit potom kolik mam dojezd tak musim na fc 5 nebo 7 ted nevim