Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Mám koupit BMW 520D r.v. 2001 , poraďte
Mám možnost koupit BMW 520D combi r.v. 2001 , bouraný na předek (chladiče , světla , kapota , blatníky , sahara, přední příčka , zadní blatnk (trošku)+ světlo ) airbag OK. S BMW zatím nemám zkušenost , ale chtěl bych ho vyzkoušet , potřebuji poradit jestli do toho jít nebo ne, teď jezdím s Fordem Galaxy 1.9 TDI PD. Cena naboraného vozu je 250000,- Kč .Na kolik může vyjít oprava co se týká dílů , dají se sehnat někde na vrakáči nebo raději použít duplikáty ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Kora píše:Mám možnost koupit BMW 520D combi r.v. 2001 , bouraný na předek (chladiče , světla , kapota , blatníky , sahara, přední příčka , zadní blatnk (trošku)+ světlo ) airbag OK. S BMW zatím nemám zkušenost , ale chtěl bych ho vyzkoušet , potřebuji poradit jestli do toho jít nebo ne, teď jezdím s Fordem Galaxy 1.9 TDI PD. Cena naboraného vozu je 250000,- Kč .Na kolik může vyjít oprava co se týká dílů , dají se sehnat někde na vrakáči nebo raději použít duplikáty ?
s tim zadnim blatnikem bude asi problem.... dily v nahrade(plechy) nebrat, i kdyz jsou za par supu (nahrada snad do 2k, origo myslim 5,5k, z polska z burzy s dovozem a nejakou provizi do 3k)... (mel jsem je...) takze raci origo z vrakace, predni svetla kdyz se zadari tak kolem 10k.... ten motor v petce asi nebude zadne delo

-
- Kontaktovat uživatele:
no k temhle dilum by mel patrit pravdepodobne jeste pr. naraznik a vselijake plasty a picoviny kolem teto rany, nedejboze aby byly chycene kompresor od klimy, kladky atak.. jsem si to tak zhrknul, kdyz to dobre pujde a ver mi, ze 2/3 toho na vrakacih nesezenes (myslim motorovejch veci jako chladice a spol.) tak jen za dily das cca 120 tycek + prace + lak, takze myslim, ze ve finale si ji muzes koupit rovnou nebouranou..
-
- Kontaktovat uživatele:
Na zacatku je snaha usetrit a na konci se lidi boji vubec pocitat aby nezjistili ze prodelali...
Me se jevi jako lepsi radsi nejaka takova varianta
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... light=530d
Me se jevi jako lepsi radsi nejaka takova varianta
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... light=530d
RuDoSh píše:Kora píše:Mám možnost koupit BMW 520D combi r.v. 2001 , bouraný na předek (chladiče , světla , kapota , blatníky , sahara, přední příčka , zadní blatnk (trošku)+ světlo ) airbag OK. S BMW zatím nemám zkušenost , ale chtěl bych ho vyzkoušet , potřebuji poradit jestli do toho jít nebo ne, teď jezdím s Fordem Galaxy 1.9 TDI PD. Cena naboraného vozu je 250000,- Kč .Na kolik může vyjít oprava co se týká dílů , dají se sehnat někde na vrakáči nebo raději použít duplikáty ?
s tim zadnim blatnikem bude asi problem.... dily v nahrade(plechy) nebrat, i kdyz jsou za par supu (nahrada snad do 2k, origo myslim 5,5k, z polska z burzy s dovozem a nejakou provizi do 3k)... (mel jsem je...) takze raci origo z vrakace, predni svetla kdyz se zadari tak kolem 10k.... ten motor v petce asi nebude zadne delo, ale pokud je to slusne vybavene, tak proc ne
Blatník na e39 touring stojí 12k a nikdo než bmw ho nedělá

Nesel bych do toho - nezda se me ta cena a motor na takhle tezky auto, z toho budes nestastnej-proste na tom bych tak nesetril
Mrkni na mobile.de apod.. pr.
530D
http://www.mobile.de/SIDFRq4ESKcGoe18dc ... 165910480&
530d
http://www.mobile.de/SIDFRq4ESKcGoe18dc ... 162226837&
Mrkni na mobile.de apod.. pr.
530D
http://www.mobile.de/SIDFRq4ESKcGoe18dc ... 165910480&
530d
http://www.mobile.de/SIDFRq4ESKcGoe18dc ... 162226837&
opravte me jestli se mylim,ale v tomto roce by to uz mel(mohl) byt comonreill, tzn.150koni
jezdil jsem v e39 sedanu s timto motorem a nejelo to vubec spatne
jasne ze kombi je tezsi,ale je jich i spusta ve dvulitru benzinu a taky jezdi
nebrat to kvuli motoru je si myslim blbost
spis kvuli te cene,na bouracku je to dost...

jezdil jsem v e39 sedanu s timto motorem a nejelo to vubec spatne

jasne ze kombi je tezsi,ale je jich i spusta ve dvulitru benzinu a taky jezdi

nebrat to kvuli motoru je si myslim blbost
spis kvuli te cene,na bouracku je to dost...
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:V predposledni annonci to tak nekdo uvadi..to teda nechapu. Je to motor z e46? ten uz byl ale od 1. verze common-rail, ne?
jinak ta 520d se 136k pojede dle myho o neco lip a za trochu min nez TDs..
ach jo...............lidi věděj houby z voctem, zvláš? v annonci........
520d byl relativně okrajovy model, a ten měl do konce vyroby pouze 136k a nebyl common-rail.
v 320d mel 136k do faceliftu a nebyl!!! common-rail( jen compact E46 dostal common-rail od uvedeni do vyroby).
a od faceliftu sedanu/kombi mel 150k a byl common-rail
Lukáš píše:Martinéz píše:V predposledni annonci to tak nekdo uvadi..to teda nechapu. Je to motor z e46? ten uz byl ale od 1. verze common-rail, ne?
520d byl relativně okrajovy model, a ten měl do konce vyroby pouze 136k a nebyl common-rail.
v 320d mel 136k do faceliftu a nebyl!!! common-rail( jen compact E46 dostal common-rail od uvedeni do vyroby).
dik za zaplneni mezery ve vzdelani..

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:Lukáš píše:Martinéz píše:V predposledni annonci to tak nekdo uvadi..to teda nechapu. Je to motor z e46? ten uz byl ale od 1. verze common-rail, ne?
dik za zaplneni mezery ve vzdelani..
neni za co