Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Mlžim se zevnitř
-
Potřeboval bych poradit. Mam na svojí E34 525i dvě závady, který spolu asi souvisejí. Nevim, co mohlo odejít, ale prakticky mi přestal fungovat větrák a běží mi jenom na maximální 4 stupeň, takže buď fouká jako blázen, nebo nic. A navíc se mi začaly silně zamlžovat skla zevnitř, a to nemusí bejt venku žádná zima a já nemusim bejt zmoklej. Prostě se to chová, jako kdyby byla zapnutá vnitřní cirkulace vzduchu. Ale tu když zapínam a vypínam, tak slyšim ten slabej charakteristickej zvuk, takže bych řekl, že to zaseknutý neni. Nemohlo se mi třeba něco ucpat? Fakt vůbec netušim.
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Ten větrák jsem měl taky stejně.
Jsou to předřadné odpory topení.
Jsou z boku topení jako od spolujezdce, vedou tam ctyri draty a je to upevnený na dvouch šroubech.
Musí ven kastlík, pak polstrovaní z boku stredu přístrojovky a je to jako uplně vzadu na tom topení.
Kurna udelal bych ti sken, ale mozno az pondeli.
Mě to stačilo pročistit (byl tam bordel) a trošku jsem očistil i kontakty.
Jinak na vrakači pry kolem 200,- Kc
Pozor je jich více drůhů dle značky topení.
Myslím, že tím odstraníš i to mlžení, protože větrák by se měl vždy trochu točit.
Proti mlžení mám i prevenci - něco od SONAXU a pomůže to
Jsou to předřadné odpory topení.
Jsou z boku topení jako od spolujezdce, vedou tam ctyri draty a je to upevnený na dvouch šroubech.
Musí ven kastlík, pak polstrovaní z boku stredu přístrojovky a je to jako uplně vzadu na tom topení.
Kurna udelal bych ti sken, ale mozno az pondeli.
Mě to stačilo pročistit (byl tam bordel) a trošku jsem očistil i kontakty.
Jinak na vrakači pry kolem 200,- Kc
Pozor je jich více drůhů dle značky topení.
Myslím, že tím odstraníš i to mlžení, protože větrák by se měl vždy trochu točit.
Proti mlžení mám i prevenci - něco od SONAXU a pomůže to
-
No myslim, že by to mohlo bejt obojí, protože toho listí a bordelu z těch debilních stromů mi u nás v ulici na to padá celkem dost. Ale ten větrák se kromě tý čtyřky asi fakt vůbec netočí, protože dřív při zapnutým topení a větráku na nule šlo dovnitř dycky nějaký to teplo, a teď, když se netočí tak z toho nejde nic. Jo a ten sken by se mohl hodit, díky.
-
-
- Kontaktovat uživatele:
podle mě je to pylovej filtr.taky se mi to mlžilo pak sem dal novej filtr a od mlžení je klid má se prý měnit každý rok:-( a stojí něco kolem 1000kč..a nerozebíral si ovládání topení???muže se tam ulomit takovej plastík co drží bovden a pak máš vlastně uzavřenej přívod vzduchu k větráku a nemuže to foukat....afterburner píše:Potřeboval bych poradit. Mam na svojí E34 525i dvě závady, který spolu asi souvisejí. Nevim, co mohlo odejít, ale prakticky mi přestal fungovat větrák a běží mi jenom na maximální 4 stupeň, takže buď fouká jako blázen, nebo nic. A navíc se mi začaly silně zamlžovat skla zevnitř, a to nemusí bejt venku žádná zima a já nemusim bejt zmoklej. Prostě se to chová, jako kdyby byla zapnutá vnitřní cirkulace vzduchu. Ale tu když zapínam a vypínam, tak slyšim ten slabej charakteristickej zvuk, takže bych řekl, že to zaseknutý neni. Nemohlo se mi třeba něco ucpat? Fakt vůbec netušim.
-
- Klubové ID: 3677

a pozor jsou 3 druhy radiátorů
Diagnostika, Kódování, Elektrika, Retrofity, Díly 731465853