Vite ? Jsem ji nechal total vypraskat, ani to nehnulo centralem. Pro neznale, E34 ma elektronicky ovladany zamky. Klicem se sepne spinac a az ten otvira dvere....
Zahada, co ? Ja to tusil, zkusil a funguje to. Jako vse u BMW, genialne jednoduche :fuckoff:
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
No spravne, je to tu samy znalec :bigok: Kdyz jsem to zkousel a baterka byla O. K., tak se mi to nepovedlo, ale kdyz byla v pr...., v zoufalstvi na prvni pokus. Jdou tak dvere u ridice i u spolujezdce.
Je pak docela zajimavy ukol pro hadiho muze, dostat se k baterce. Mel jsem inteligentne zamknuto na dva zapady a zadni dvere samozrejme nesly.
Po tom odemknuti je treba s tim zamkem zavekslovat klicem presne opacne, jinak nereaguje na central....
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Originál zaslal Dan td [B] Je pak docela zajimavy ukol pro hadiho muze, dostat se k baterce. Mel jsem inteligentne zamknuto na dva zapady a zadni dvere samozrejme nesly.
Po tom odemknuti je treba s tim zamkem zavekslovat klicem presne opacne, jinak nereaguje na central....
od toho je na tech mych obrazcich to "synchronize", jo a k baterce, to se v E32 nedostanes, ozkouseno
Originál zaslal Michael [B]na me e34 to neslo, klicek proklouzaval a nedokazal odemknout dvere, tak jsem mu pomohl provazkem, uz to dokazu otevrit do tri minut
ps : co je to ten double lock ?
NO TAK TO ME TAKY PROKLUZUJE,ALE JEN U RIDICE U SPOLUJEZDCE JE TO OK!
Originál zaslal Michael [B]na me e34 to neslo, klicek proklouzaval a nedokazal odemknout dvere, tak jsem mu pomohl provazkem, uz to dokazu otevrit do tri minut
ps : co je to ten double lock ?
ten to zamkne tak ze to nejde otevrit zevnitr atd.
Me to jde bez baterky odemknout od ridice i od spolujezdce. Zkousel jste nekdo z E34karu odemkout svym klicem jinou E34, me se to povedlo u kazdy a s kazdym jinym u moji (pouze dvere ridice), nevite cim to je??? :???::???:
Originál zaslal Tomik007 [B]Me to jde bez baterky odemknout od ridice i od spolujezdce. Zkousel jste nekdo z E34karu odemkout svym klicem jinou E34, me se to povedlo u kazdy a s kazdym jinym u moji (pouze dvere ridice), nevite cim to je??? :???::???:
Originál zaslal Tomik007 [B]To si nedelam:prdel2:!!! Zkousel sem to na nekolika a je to tak!!!Chci zepredu zamky vyhodit uplne a udelat to na dalku.
JESTE ZE TEN DALKAC MAM! TED UZ JEN ZLIKVIDOVAT ZAMKY!:)
NO DIK ZA TYP, UZ VIM KDE SEZENU PORADNY RADIO!:) A JDE TO I DO ZAPALOVANI, ABYCH MEL NA ZAHRADE PAR AUT NA DILY?:)
NO TO JE JAK MAZDA! TEDA AZ NA TO ZE STARSI MAZDU OTEVRES I LZICKOU!:D :fuckoff: