Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 elektronika selhává!!! HELP
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím pánové... dnes mi nastal problém, chvílu po startu mé 523i se rozsvítila kontrolka čidla ABS ... dále začla svítit ASC a navíc mi nejde pulka palubovky... nefunguje tachometr-ukazatel rychlosti a ukazatel okamžité spotřeby... dodávám, že vše co svítí nefunguje... neporadí mi někdo v čem by to mohlo být?? Popřípadě na co se zaměřit? V tomdle asi bez servisu ani ránu, co... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý... tak snad to nebude nic vážnýho... poradí mi ještě někdo kde bych to čidlo měl hledat? teda pokud je to to čidlo abs... dokážu si to spravit? asi těžko, co?:) Spíše servis a diagnostika...libovka píše:Protože je to zrovna to čidlo které dává signál o rychlosti.Tudíž ti nejdou všechny věci co si psal.

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, díky.... dneska máme s klukama z vysočiny takovej regionalsrázek v Jihlavě tak se ještě zeptám zkušenějších než su já co mi na to řeknou a jestli by mi s tím někdo nepomohl. Můžeš mi říct cca opravu toho čidla? nějak sem to nemohl najítlibovka píše:Určo to chce diagnostiku,aby řekli který čidlo to je.Výměnu asi zvládneš,ale čidlo bejvá zahnilí takže nic moc práce.Škoda,že jsi z Jihlavy,udělal bych ti to.
-
- Kontaktovat uživatele:
Neprojevilo by se špatné dobýjení baterky např. vyš´tavením při častých startech? kdyby altík špatně dobýjel tak by snad šla baterka po chvílu dokytek... nemám pravdu? Je to fakt zvláštní... dycky po nastartování vše chvílu jde a pak to vypadne... a pak jen při tahu dopředu se zase na chvílu vše zapne a pak zas hovno...milo píše:jak tady probehlo, jeste si promer napeti pri zatezi (napr. vsechna svetla, mlhovky atd). muze to byt klidne spatne dobijeni, ABS jednotka je prvni, ktera se odmlci pri nedostatku stavy

-
- Kontaktovat uživatele:
Čau chlapy... tak čidlo vyoperováno, pročistěno a vše je ok
naštěstí... zároveň ale nastal problém, páč někdo z předchozích majitelů zalomil šroubek který čidlo drží a nějak pochybně pojistil upevnění asi chemoprenem z čehož sem se málem pos...al. Až bude čas tak musím zpět na kanál a zkusit zbytek šroubu navařit na matku a pokud pánbůh dá vytočit. Jinak sem teda poprvé viděl auto zespod.... protíká mi voda do ostřikovačů z nádržky zřejmě těsněním pod motůrkem, a pak sem zkoumal jak někdo udělal podomácku ,,sportovní" vejfuk. Na origo tlumič s dvouma laufama někdo ty dvě slabší trubičky odříz a navařil místo nich pořádný nerezový koncovky:) teda jen trubky... no jako divil sem se hodně... sváry jak prase a navíc se na tlumiči začíná dělat dírka... Přemýšlím a nějakým novým... pěkným laďáčku
nedoporučí mi někdo něco??