Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.
Jak by to mělo fungovat? A jak to moc fouká? A jak poznám, že je OK? Případně, co by tam mohlo odejít? Díky předem
Serifus píše:Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.
Jak by to mělo fungovat? A jak to moc fouká? A jak poznám, že je OK? Případně, co by tam mohlo odejít? Díky předem
Vetsinou vzdycky odejde zhavici svicka uvnitr topeni.Nebo by jsi mohl mit primrzlou naftu na privodu,jestli to je teda na naftu.
Serifus píše:Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.
Vetsinou vzdycky odejde zhavici svicka uvnitr topeni.Nebo by jsi mohl mit primrzlou naftu na privodu,jestli to je teda na naftu.
Je to benzín... Takže spíš cívka? A dá se to samo doma opravit? Nebo musim hledat servis?
I když je to benzín tak je tam žhavicí svíčka.Doma to moc opravit nepůjde..Je to docela složitý zařízení a pokud o tom nic nevíš tak to nech opravit servisem.
libovka píše:I když je to benzín tak je tam žhavicí svíčka.Doma to moc opravit nepůjde..Je to docela složitý zařízení a pokud o tom nic nevíš tak to nech opravit servisem.