Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

WEBASTO nějak divně (ne)funguje

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Serifus

#1 Příspěvek od Serifus »

Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.

Jak by to mělo fungovat? A jak to moc fouká? A jak poznám, že je OK? Případně, co by tam mohlo odejít? Díky předem 8)
george01

#2 Příspěvek od george01 »

Serifus píše:Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.

Jak by to mělo fungovat? A jak to moc fouká? A jak poznám, že je OK? Případně, co by tam mohlo odejít? Díky předem 8)
Vetsinou vzdycky odejde zhavici svicka uvnitr topeni.Nebo by jsi mohl mit primrzlou naftu na privodu,jestli to je teda na naftu.
Serifus

#3 Příspěvek od Serifus »

george01 píše:
Serifus píše:Zdravím! Měl jsem pár minut času, tak jsem zkusil nezávislé vytápění. Na panelu jsem nastavit teplotu 50 a stiskl "plamínek" jako akci. Topení nějak vpředu v motoru hučelo, ale žádný teplý vzduch do auta nešel. Zkoušel jsem to asi tak 20 minut v kuse a nic.

Vetsinou vzdycky odejde zhavici svicka uvnitr topeni.Nebo by jsi mohl mit primrzlou naftu na privodu,jestli to je teda na naftu.
Je to benzín... Takže spíš cívka? A dá se to samo doma opravit? Nebo musim hledat servis? :evil:
libovka

#4 Příspěvek od libovka »

I když je to benzín tak je tam žhavicí svíčka.Doma to moc opravit nepůjde..Je to docela složitý zařízení a pokud o tom nic nevíš tak to nech opravit servisem.
Serifus

#5 Příspěvek od Serifus »

libovka píše:I když je to benzín tak je tam žhavicí svíčka.Doma to moc opravit nepůjde..Je to docela složitý zařízení a pokud o tom nic nevíš tak to nech opravit servisem.
Půjdu do toho 8) Všechno jde :wink:
Marek-is
Klubové ID: 181

#6 Příspěvek od Marek-is »

také záleží co máš za typ topení....třeba je pouze pro ohřev motoru...
Serifus

#7 Příspěvek od Serifus »

Marek-is píše:také záleží co máš za typ topení....třeba je pouze pro ohřev motoru...
Taky dost možný... Ale na co ohřejvat benzínovej motor? :) Jinak se podívám na typ 8)
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

Serifus píše:
Marek-is píše:také záleží co máš za typ topení....třeba je pouze pro ohřev motoru...
Taky dost možný... Ale na co ohřejvat benzínovej motor? :) Jinak se podívám na typ 8)
tusim ze treba 320i e46 125kW jej ma... ale ruku do ohne za to nedam...
Odpovědět