Jakou xenonovou sadu doporucujete do me E46 ?
Chci aby to co nejvice svitilo, coz jsem se dozvedel ze je tak okolo 4300k pak uz to klesa. Ale to je pry zase takovy zlutobily svetlo a to nechci Aby to bylo bily s nadechem modry tak musi mit co tu pisete 5000-6000k ...
Tak se chci zeptat, kdo zvas, co a kde muze doporucit? Vyrobce, pripadne e-shop, kde jste kupovali ty svoje a jak jste spokojeni abych nekoupil nejakej paskvil co pak nebude sviti vubec
Ja je kupoval na http://www.tuningcenter.cz/ a po skoro roce používání bez problemu. Je to se zaručákem a dokladem.Vim o vice lidech co je tam brali a i při reklamaci žádnej problem.Ale i když jsem nechal světla seřidit na regloskopu a dal je i malinko níž tak v parabolách u E46 to sviti jak blazen.Sice protijedoucí auta na mě neblikaj vubec ale když dojedeš auto zezadu tak většina z nich pak nic neviděj jak se to světlo hrozně odráží a je vidět jak se lidi snažej sklopit zrcátko ale nejni to nic platný.Takže ja zrovna včera v bmw objednal nové patice na H7 a pujdou zpět žárovky H7 a moje budou asi na prodej.
Určitě svítivost 6000k a co se týče od koho, tak tady na klubu je pár kluků co se tím zabývá, např. DC nebo castro. Takže se s nima můžeš domluvit. Jinak já je mám na autě rok a absolutně bez problémů
xenony jsou prakticky do všeho - ať už ho těch H4, kde se dávají bixenony aby to nahradilo funkci potkávaček i dálkových
nebo běžně místo H7, H1, H3, HB3, HB4 apod.
dají se i výbojky D2S, D2R
barvy světla 4300K, 6000K, 8000K
ceny 2400 za obyč
3400 za bixenony
příplatek 400 za slim jednotky
záruka 2 roky na jednotky, 6 měsíců na výbojky - oboje výměnou
baleno v hliníkových kufřících
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Tehu píše:J... tak okolo 4300k ... Ale to je pry zase takovy zlutobily svetlo ...
4300K je v porovonání s dálkovýma klasickýma a nebo s parkovačkou bílé, bělejší než padlý sníh.
4300K je nejblíže dennímu světlu a lidské oko v něm nejlépe vidí. Myslel jsem, že světlomety jsou na autě proto, aby bylo v noci vidět a ne, aby bylo auto hezké (= narážka na 6000K a více).
Nezkoušel někdo do E46 s parabolama dát HID s výbojkou H7R s clonítkem? Zajimalo by mě zda je to opravdu rozdíl že pak xenon nebude házet od paraboly odrazy světla nebo jestli je to podobný jako s výbojkou H7 a je to zbytečný kupovat.
Tehu píše:J... tak okolo 4300k ... Ale to je pry zase takovy zlutobily svetlo ...
4300K je v porovonání s dálkovýma klasickýma a nebo s parkovačkou bílé, bělejší než padlý sníh. 4300K je nejblíže dennímu světlu a lidské oko v něm nejlépe vidí. Myslel jsem, že světlomety jsou na autě proto, aby bylo v noci vidět a ne, aby bylo auto hezké (= narážka na 6000K a více).
moje rec... Tohle sem chtel taky napsat. Nekupoval bych nic jine nez 4300K
Xenony do dálkových světel je snad blbost. K rozsvícení potřebují nastartovat, a proto s xenonama nejde blikat. Na dálková světla se používají bixenony, u kterých jde měnit ohnisko a tím přepínat mezi potkávácími a dálkovými bez zhasnutí a bez startování.
Whisky píše:jeste sem nasel jakejsi balast se dvouma vybojlkama - h4 ale pak sou na h4 i jednovybojkovy, tomu moc nerozumim....
H4 má pouze jednu výbojku ale ta je v takovém elektromagnetu, který ji při přepnutí na dálková světla posune a tím se změní ohnisko. Je to stejné jako klasická H4 žárovka. Ta má také dvě vlákna a ta se přepínají. Jinak k tomu, co bylo výše, do dálkových nedávat. Výbojka se musí startovat a po vypnutí a následném znovuzapnutí by měla chvíli vychladnout. Takže jí rozhodně nesvědčí stálé zapínání a vypínání v dálkových světlech, navíc půjdou brzo i trafa do hajzlu. Do mlhovek bych je taky nedával, bude to akorát oslňovat protijedoucí a výsledek vcelku o ničem. Jinak i neznačkové sady vydrží vcelku dost a určitě bych se nebál dát je na auto. Výsledek je fakt super. Sad jsem už prodal stovky a reklamace moc nejsou
doplňující otázka ... jaký je rozdíl mezi 35W a 55W xenony? Mají ty silnější smysl?
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
haarosh píše:H4 má pouze jednu výbojku ale ta je v takovém elektromagnetu, který ji při přepnutí na dálková světla posune a tím se změní ohnisko. Je to stejné jako klasická H4 žárovka. Ta má také dvě vlákna a ta se přepínají. Jinak k tomu, co bylo výše, do dálkových nedávat. Výbojka se musí startovat a po vypnutí a následném znovuzapnutí by měla chvíli vychladnout. Takže jí rozhodně nesvědčí stálé zapínání a vypínání v dálkových světlech, navíc půjdou brzo i trafa do hajzlu. Do mlhovek bych je taky nedával, bude to akorát oslňovat protijedoucí a výsledek vcelku o ničem. Jinak i neznačkové sady vydrží vcelku dost a určitě bych se nebál dát je na auto. Výsledek je fakt super. Sad jsem už prodal stovky a reklamace moc nejsou
ja nechcu blikat...me proste jenom vytaci to zluty dalkovy svetlo do toho krasnyho xenonovyho...co bys teda poradil, jak to vyresit? diky
kdybych bral xenon tak kvalitnějši jako třeba od DCho vypada na autě prostě jako rozsvicena čočka ve světle, je tu spousta firem co prodava levne xenony a když to auto vidite tak světlomet je plny světla až to pali oči i když se na nej divate ze strany... snad chapete co chci řict a rozdil lešiho a levneho je nějaky pětikilo nebo tak nějak
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ARMAN píše:kdybych bral xenon tak kvalitnějši jako třeba od DCho vypada na autě prostě jako rozsvicena čočka ve světle, je tu spousta firem co prodava levne xenony a když to auto vidite tak světlomet je plny světla až to pali oči i když se na nej divate ze strany... snad chapete co chci řict a rozdil lešiho a levneho je nějaky pětikilo nebo tak nějak
ty jsi dobry maser ty low coast xenony jsou vsechny na stejny brdo at uz jsou od DCho nebo jinde, to zaprve a zadruhe to jak to vypada to je tim jestli to mas jen v parabole nebo mas pred ni cocku