) problem je rozdilnost vah ve velkych TP na brzdeny prives u vsech moznych e34.
  ) problem je rozdilnost vah ve velkych TP na brzdeny prives u vsech moznych e34.nektere M30 3,5 maji zapsano treba 1200kg
 ,pakd velka cast 1600kg, TDS ma mit spolecne s V8 4.0 1900kg, co treba V8 3.0, a vanos M50? da se to nejak prepsat,ale prosim o rady tech co s tim maji zkusenost. kupovat auto podle toho zda ma dobre zapsany TZ, je hodne na nic. uz jsem docela zoufalej. je mi jedno jestli auto bude 2,5 vanos, V8, nebo TDSko.......protoze to zas tolik nenajezdi a hlavne to nesmi s tou krabici na koleckach chcipat v kopcich
 ,pakd velka cast 1600kg, TDS ma mit spolecne s V8 4.0 1900kg, co treba V8 3.0, a vanos M50? da se to nejak prepsat,ale prosim o rady tech co s tim maji zkusenost. kupovat auto podle toho zda ma dobre zapsany TZ, je hodne na nic. uz jsem docela zoufalej. je mi jedno jestli auto bude 2,5 vanos, V8, nebo TDSko.......protoze to zas tolik nenajezdi a hlavne to nesmi s tou krabici na koleckach chcipat v kopcich  .
.
 tak bud bych si nechal predelat vahu bejt tebou (zastoupeni BMW -> razitko 2500,-a pak nejakej servis co ti to treba fiktivne napise) - pokud by si to kupoval s taznym... a nebo si ho nech namontovat... ceny sly pomerne dolu pred mesicem sem si nechal davat tazny na e39 i s krabickou na velky BC a vyslo me to na 8500,- takze teoreticky by si to na e34 moh mit levnejsi...
  tak bud bych si nechal predelat vahu bejt tebou (zastoupeni BMW -> razitko 2500,-a pak nejakej servis co ti to treba fiktivne napise) - pokud by si to kupoval s taznym... a nebo si ho nech namontovat... ceny sly pomerne dolu pred mesicem sem si nechal davat tazny na e39 i s krabickou na velky BC a vyslo me to na 8500,- takze teoreticky by si to na e34 moh mit levnejsi...   ale i tak tam mam stejne mensi vahu nez mam mit... (2000kg) a mel bych mit 2100 nebo 2200kg...
 ale i tak tam mam stejne mensi vahu nez mam mit... (2000kg) a mel bych mit 2100 nebo 2200kg...   ? opravdu s tim nemam zadnou zkusenost a tento pan me napada v souvislosti s prestavabama. ikdyz se psalo, ze uz pro bmw nedela...
 ? opravdu s tim nemam zadnou zkusenost a tento pan me napada v souvislosti s prestavabama. ikdyz se psalo, ze uz pro bmw nedela... ale na predpisovou jizdu to stacilo, peklo bylo predjet avii, jinak na dovolenou a pohodovou cestu v klidu
 ale na predpisovou jizdu to stacilo, peklo bylo predjet avii, jinak na dovolenou a pohodovou cestu v klidu 

.je v tom opravdu bor........ ted vim o jedne e34 s m21 a ta ma 1800kg
 .je v tom opravdu bor........ ted vim o jedne e34 s m21 a ta ma 1800kg  
   takze majitele vsech touru od 518 a vic(idealne v matu)
  takze majitele vsech touru od 518 a vic(idealne v matu)