Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
VYTAHOVANI LEMU BLATNIKU
Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic moc
Poradis
Dik Mara IS.

Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!!Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.

Jo mam jen vzadu zaklepany lemy, ale vepredu bych to trosku potreboval poladit, malinko mam od tech 18" obrouseny blatniky...patras píše:to pak jo !!!DC píše:tiskovy mluvci: Marek IS proto, ze mel E30 318is, ale ted uz E36 325 tds...
2Marek: LukášH má na svym tdesu víc než dost úpravale vytahnuty blatniky jeste nema
mozna jen zavalcovany lemy ..
N54 PWR
Hehe tak to asi ne, ale je pravda ze hlucnejsi uz bych to asi nesnesl...M3maniac píše:Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!!Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.
skoro jako můj G-power na emku

N54 PWR
No ten vejfal je komplet otevrenej, vyhozenej kat a vzadu jen absorbcni tlumic 2x90mm... Zadna slozitost v tom neni...Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.

N54 PWR
Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS
N54 PWR
chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše:Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS

Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty...skautik píše:chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše:Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS

N54 PWR
no ja blbec to neprecetl cele kdyz jsem reagovalLukas H. píše:Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty...skautik píše:chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše: Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...

... tlak na cerpadle....