VYTAHOVANI LEMU BLATNIKU
-
Anonymous
-
Lukas H.
- Čestný člen
- Klubové ID: 3
-
Anonymous
Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic moc
Poradis
Dik Mara IS.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
-
M3maniac
- Čestný člen
- Klubové ID: 76
Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!!Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.
-
Lukas H.
- Čestný člen
Jo mam jen vzadu zaklepany lemy, ale vepredu bych to trosku potreboval poladit, malinko mam od tech 18" obrouseny blatniky...patras píše:to pak jo !!!DC píše:tiskovy mluvci: Marek IS proto, ze mel E30 318is, ale ted uz E36 325 tds...
2Marek: LukášH má na svym tdesu víc než dost úpravale vytahnuty blatniky jeste nema
mozna jen zavalcovany lemy ..
N54 PWR
-
Lukas H.
- Čestný člen
Hehe tak to asi ne, ale je pravda ze hlucnejsi uz bych to asi nesnesl...M3maniac píše:Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!!Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.
skoro jako můj G-power na emku
N54 PWR
-
Lukas H.
- Čestný člen
No ten vejfal je komplet otevrenej, vyhozenej kat a vzadu jen absorbcni tlumic 2x90mm... Zadna slozitost v tom neni...Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic mocPoradis
Dik Mara IS.
N54 PWR
-
Anonymous
-
Lukas H.
- Čestný člen
Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS
N54 PWR
-
Lukas H.
- Čestný člen
-
skautik
- Čestný člen
chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše:Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS
-
Marek-is
- Klubové ID: 181
-
Lukas H.
- Čestný člen
Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty...skautik píše:chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše:Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kuloviDik Mara IS
N54 PWR
-
skautik
- Čestný člen
no ja blbec to neprecetl cele kdyz jsem reagovalLukas H. píše:Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty...skautik píše:chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ?Lukas H. píše: Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...
... tlak na cerpadle....
-
Marek-is
- Klubové ID: 181
-
ancaaa