Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VYTAHOVANI LEMU BLATNIKU

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
Anonymous

#1 Příspěvek od Anonymous »

NABIZIM VYTAHOVANI LEMU BLATNIKU.PROFESIONALNIM ZARIZENIM S MERENIM.ZAVADECI CENA 350KC/KUS. INFO TEL 604 260 167.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#2 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Jaka je zaruka na lak?
N54 PWR
Anonymous

#3 Příspěvek od Anonymous »

Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic moc :? Poradis :?: Dik Mara IS.
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od patras Čestný člen »

pokud is znamena, ze mas 318is tak to s lukashem moc spolecnyho moc nema, lukash ma 325tds ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DC Výkonná rada »

tiskovy mluvci: Marek IS proto, ze mel E30 318is, ale ted uz E36 325 tds...

2Marek: LukášH má na svym tdesu víc než dost úprav :)
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od patras Čestný člen »

DC píše:tiskovy mluvci: Marek IS proto, ze mel E30 318is, ale ted uz E36 325 tds...

to pak jo !!! :D ale vytahnuty blatniky jeste nema :D mozna jen zavalcovany lemy ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic moc :? Poradis :?: Dik Mara IS.

Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!! :D skoro jako můj G-power na emku :D
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#8 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

patras píše:
DC píše:tiskovy mluvci: Marek IS proto, ze mel E30 318is, ale ted uz E36 325 tds...

to pak jo !!! :D ale vytahnuty blatniky jeste nema :D mozna jen zavalcovany lemy ..

Jo mam jen vzadu zaklepany lemy, ale vepredu bych to trosku potreboval poladit, malinko mam od tech 18" obrouseny blatniky...
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

M3maniac píše:
Anonymous píše:Zalezi na tom jak moc to chces,vetsinou ale taky zalezi na kvalite laku,ale do 2cm je to v pohode...Dostal jsem na tebe info od FILA ze mas nakej super zvuk na aute nakej ladak nebo co...mam stejne auto jak ty,ale nechci normalnima ladakama stratit vykon a atd...a vetsinou stejne zvuk nic moc :? Poradis :?: Dik Mara IS.

Jo maro,ten zvuk má LukasH best na ropu!!!! :D skoro jako můj G-power na emku :D

Hehe tak to asi ne, ale je pravda ze hlucnejsi uz bych to asi nesnesl... :)
N54 PWR
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#10 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

No ten vejfal je komplet otevrenej, vyhozenej kat a vzadu jen absorbcni tlumic 2x90mm... Zadna slozitost v tom neni... :wink:
N54 PWR
Anonymous

#11 Příspěvek od Anonymous »

Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kulovi 8) Dik Mara IS
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kulovi 8) Dik Mara IS

Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...
N54 PWR
Anonymous

#13 Příspěvek od Anonymous »

OK. A nelibi se ti to proc? At to neudelam a pak me z toho treba jebne...Dik
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#14 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Anonymous píše:OK. A nelibi se ti to proc? At to neudelam a pak me z toho treba jebne...Dik

No nelibi se mi ze to kouri, komu by se to taky libilo...
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#15 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukas H. píše:
Anonymous píše:Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kulovi 8) Dik Mara IS

Proste otevrenej tlumic (je skrz nej videt) s dvema kulatyma koncovkama 90mm. Vykon tam byl 165koni a nekourilo to, ted jsem nechal zvednout tlak na cerpadle a zacalo to hulit, ale jede to lip... Nelibi se mi to a nejspis se vratim k tomu puvodnimu softu...

chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ? :)
Marek-is

#16 Příspěvek od Marek-is »

Tak asi koupim jen koncovku a necham se unaset piskotem turba... :wink:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#17 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

skautik píše:
Lukas H. píše:

chtel jsi rict, ze to kouri hlavne kvuli tomu, ze ti pridal v softu trochu vic nafty, ne ? :)

Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty... :)
N54 PWR
skautik Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Lukas H. píše:
skautik píše:
Lukas H. píše:[quote="Anonymous"]Co si mam predstavovat pod pojmem absorbcni tlumic 2x90...Aco vykon...?Kluci co se tady tim zabivaji me tvrdi ze se strati vykon a zacne to hulit.Ty s tim problem nemas?Pred chipem me rikali ze to bude taky hulit a kulovi 8) Dik Mara IS

Ano softem jsem nechal zvednout tlak na cerpadle tim padem tam jde vic nafty... :)[/quote]

no ja blbec to neprecetl cele kdyz jsem reagoval :) :oops:
... tlak na cerpadle....
Marek-is

#19 Příspěvek od Marek-is »

:idea: :!: Nova cena: 400kc bez pretahnuti venkovni casti,/zavalcovani vnitriho lemu/.500kc vytahnuti i venkovniho lemu do maxima... :!:
ancaaa
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ancaaa »

nema tu niekto foto pred a po???
Odpovědět