Ak tomu dobre rozumiem, moze blby zotrvacnik sposobit nepravidelny volnobeh a pouzivanie takehoto zotrvacnika poskodit motor? Ten moj je pocut pri troska nepravidelnejsom volnobehu, pri preradovani a pri zhasinani motora. Menim motor, je nutne menit s nim pre istotu aj zotrvacnik?
voTon píše:nesmysl mazat to nebudu vyndam ho ven a snad bych me pri podrobnym prokoumani zistit kde je chyba
samo ze toho maziva jen minimum na rozchozeni(VD) a pak oplachnout a odmastit,to da rozum
nevim jestli na nem neco uvidis a i kdyby neda se to opravit,jednou sem prodaval takovej setrvak,manik mi rikal ze ten svuj rozdelal a uz ho nedal dohromady ty ses ale treba sikovnejsi...
voTon píše:nesmysl mazat to nebudu vyndam ho ven a snad bych me pri podrobnym prokoumani zistit kde je chyba
samo ze toho maziva jen minimum na rozchozeni(VD) a pak oplachnout a odmastit,to da rozum nevim jestli na nem neco uvidis a i kdyby neda se to opravit,jednou sem prodaval takovej setrvak,manik mi rikal ze ten svuj rozdelal a uz ho nedal dohromady ty ses ale treba sikovnejsi...
no nejde o toho ho spravit ale zistit jestli je opravdu vadnej pripadne zistit kde je chyba. abych zbytecne za 16k nekupoval novej a zistil ze ten starej je ok
rozebrat jak pišete to jde pružiny ti taky dneska udělaji podle vzorku ale to spojení se nadá provést skoušeli jsme ty nýty(čepy)i zavařit a nikdy to nepřežilo 3 t vždy to ve spoji ruplo
voTon píše:da se rukou jeden plat toho setrvaku otocit , a nebo by mel bejt nafest s tema pruzinama a mel by jit pri nejvetsim usili maximalne malinko propruzit?
I u nového dvouhmotového setrvačníku lze třecím dílem trochu ztuha otočit cca 15° potom se teprve opře do pružin. Pokud v něm pri přidání plynu necvaká a motor neběží s vibracema nebo nemá vůle tak by měl být v pohodě. Pokud máš sjetou tuhou lamelu stačí vyměnit obložení. Jestli to je průměr 240mm platil jsem Ferodo DS 2000 za 800,- CZK.
voTon píše:da se rukou jeden plat toho setrvaku otocit , a nebo by mel bejt nafest s tema pruzinama a mel by jit pri nejvetsim usili maximalne malinko propruzit?
I u nového dvouhmotového setrvačníku lze třecím dílem trochu ztuha otočit cca 15° potom se teprve opře do pružin. Pokud v něm pri přidání plynu necvaká a motor neběží s vibracema nebo nemá vůle tak by měl být v pohodě. Pokud máš sjetou tuhou lamelu stačí vyměnit obložení. Jestli to je průměr 240mm platil jsem Ferodo DS 2000 za 800,- CZK.
hmm... hanis nezklamal, konecne konstruktivni odpoved, kterou sem potreboval dik vsem