Potom možná těch 120kW bude pro 325i problém, protože v naftě to má o celkem dost větší moment.Baxon píše:já jsem to s mojí 520i zkoušel několikrát. Do cca 160-170km/h jedeme vždycky naprosto stejně jak na laně, ale potom si sní až překvapivě lehce vytřu prdel. Od těch 170 rapidně zvadne.Bombarder píše:
Možná se už někdo zkoušel nahánět s oktávkou 1.8T 110kW..
Maník má tady passata 1.8T. Když v tom jedeme, tak to příjde strašnej masakr, ale pokud jedu za ním, tak už to takovej mazec není...............
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
oktavka 19 tdi
-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
ani Superb 2.5TDI kterej má snad všechny písmenka červený má mslím taky nějak 120kW, mně taky neujel. Z PHY do LBC je kousek za Prahou na dálnici hodně dlouhá rovinka. Jel jsem za ním na chlup, ale opravdu na chlup stejně. Nemohl jsem se k němu ani na 1cm přiblížit a ani on mi o mm neujel až do nějakých 210km/h. Na konci tý rovinky se to mírně zvedá do kopce a tam jsem ho v tý maximálce cca o 10km/h víc předjel.Bombarder píše:Potom možná těch 120kW bude pro 325i problém, protože v naftě to má o celkem dost větší moment.Baxon píše:já jsem to s mojí 520i zkoušel několikrát. Do cca 160-170km/h jedeme vždycky naprosto stejně jak na laně, ale potom si sní až překvapivě lehce vytřu prdel. Od těch 170 rapidně zvadne.Bombarder píše:
Maník má tady passata 1.8T. Když v tom jedeme, tak to příjde strašnej masakr, ale pokud jedu za ním, tak už to takovej mazec není...............
Dál pokračuje pár zatáček, který nejsou nějak extra ostrý, ale zatáčky. Ne káždý auto je projede 220km/h a ten Superb na to asi opravdu neměl, protože za chvilku už se ztratil ve zpětným zrcátku.
Tak si myslím, že toho diesla 325i pojede jako prd., ale asi ne 15let stará hyjena, která si o původních 192 kobylách může nechat jenom zdát

-
- Klubové ID: 59
- Kontaktovat uživatele:
V žádném případě netvrdím, že něco od Škody bude mít lepší jízdní vlastnosti. Každopádně by to nebylo špatné vyzkoušet.Baxon píše:ani Superb 2.5TDI kterej má snad všechny písmenka červený má mslím taky nějak 120kW, mně taky neujel. Z PHY do LBC je kousek za Prahou na dálnici hodně dlouhá rovinka. Jel jsem za ním na chlup, ale opravdu na chlup stejně. Nemohl jsem se k němu ani na 1cm přiblížit a ani on mi o mm neujel až do nějakých 210km/h. Na konci tý rovinky se to mírně zvedá do kopce a tam jsem ho v tý maximálce cca o 10km/h víc předjel.Bombarder píše:Potom možná těch 120kW bude pro 325i problém, protože v naftě to má o celkem dost větší moment.Baxon píše: já jsem to s mojí 520i zkoušel několikrát. Do cca 160-170km/h jedeme vždycky naprosto stejně jak na laně, ale potom si sní až překvapivě lehce vytřu prdel. Od těch 170 rapidně zvadne.
Dál pokračuje pár zatáček, který nejsou nějak extra ostrý, ale zatáčky. Ne káždý auto je projede 220km/h a ten Superb na to asi opravdu neměl, protože za chvilku už se ztratil ve zpětným zrcátku.
Tak si myslím, že toho diesla 325i pojede jako prd., ale asi ne 15let stará hyjena, která si o původních 192 kobylách může nechat jenom zdát.

-
- Kontaktovat uživatele:
Je jasný, že 160 koňový malý auto, který trochu jede, v provozu potrápí kde koho.Bombarder píše:V žádném případě netvrdím, že něco od Škody bude mít lepší jízdní vlastnosti. Každopádně by to nebylo špatné vyzkoušet.Baxon píše:ani Superb 2.5TDI kterej má snad všechny písmenka červený má mslím taky nějak 120kW, mně taky neujel. Z PHY do LBC je kousek za Prahou na dálnici hodně dlouhá rovinka. Jel jsem za ním na chlup, ale opravdu na chlup stejně. Nemohl jsem se k němu ani na 1cm přiblížit a ani on mi o mm neujel až do nějakých 210km/h. Na konci tý rovinky se to mírně zvedá do kopce a tam jsem ho v tý maximálce cca o 10km/h víc předjel.Bombarder píše: Potom možná těch 120kW bude pro 325i problém, protože v naftě to má o celkem dost větší moment.
Tak si myslím, že toho diesla 325i pojede jako prd., ale asi ne 15let stará hyjena, která si o původních 192 kobylách může nechat jenom zdát.
Tady jsem vystrachal neco pro pobaveni, kort dobry jsou hlasky Bombardera...
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=nafta

N54 PWR
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak člověk stárne, tak se mění a pořád vyvíjí. Přehodnocuje své názory a dostává rozumLukas H. píše:Tady jsem vystrachal neco pro pobaveni, kort dobry jsou hlasky Bombardera...![]()

myslim, ze ta diskuze se odehravala nekdy k ranu v Rudoshove TDS a ne na foruBaxon píše:Jak člověk stárne, tak se mění a pořád vyvíjí. Přehodnocuje své názory a dostává rozumLukas H. píše:Tady jsem vystrachal neco pro pobaveni, kort dobry jsou hlasky Bombardera...![]()
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=nafta. Určitě tu někde vyhrabeš i diskusi, jak tvrdím, že je automat úplně k hovnu a že bych to nikdy nechtěl. A dneska
.

-
- Kontaktovat uživatele:
tam taky?skautik píše:myslim, ze ta diskuze se odehravala nekdy k ranu v Rudoshove TDS a ne na foruBaxon píše:Jak člověk stárne, tak se mění a pořád vyvíjí. Přehodnocuje své názory a dostává rozumLukas H. píše:Tady jsem vystrachal neco pro pobaveni, kort dobry jsou hlasky Bombardera...![]()
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ight=nafta. Určitě tu někde vyhrabeš i diskusi, jak tvrdím, že je automat úplně k hovnu a že bych to nikdy nechtěl. A dneska
.
![]()

jj,zas jeden jistý zákazník ....Bombarder píše:Mám Fabii 1.9TDi 74kW. V pátek jsem volal do Bit power, na kolik a za kolik mi to přečipují. Říkali, že u tohoto motoru na bezpečných 115-120kW, kroutící moment přes 300Nm. V brzké době se na to chystám, takže potom klidně můžeme zkusit. Věřím, ale tomu, že to pro 325i bude problém..

tady je jedno tdi z dob mého čip tuningu
sériových 110PS....čip,KIT sání JR,laděnej vejfuk cca 130-140PS a musím říct ,že to jelo pěkně,když majitelé audi A6 2,5tdi za 1,5 mega kroutili hlavou,stejně tak 325i prý 200PS nechápal co že se mu nalepilo na nárazník,říkal si vytuněná VR6 a když jsem kolem něj prohučel s kouřovou clonou tak prostě nechápal...na benzince u kávičky jsme to probrali 

- Přílohy
-
- Můj Golf.jpg (30.01 KiB) Zobrazeno 604 x
- bavo
- Klubové ID: 581
si nevymejšlím..no tak ani neškrtne je možná silnej výraz,ale mě prostě na asfaltu neujede ani o vlas do těch 150-ti(když jedu v kadettu),má to v automatu,4kolka a těžkopádný jako sviňa..Bombarder píše:.. a potom jsi se probudil..bavo píše:Bratranec mýho kámoše(servisák od Škody) načipoval ochcávu tdi 66kw
a zanedlouho ohnul kliku![]()
Ten kámoš má zase zánovní Audi Allroad 2,5tdi 132kw a do 150km/h si ani
neškrtne na mýho kadetta kombi 85kw a s mým bávem se mu hrubě
vysmívám...![]()
![]()
0-100 má za 10s.
a na bávo absolutně nemá,na to vem jed!