Bombarder píše:Baxon píše:Bombarder píše:[quote="Baxon"][quote="Bombarder"]
Možná se už někdo zkoušel nahánět s oktávkou 1.8T 110kW..
já jsem to s mojí 520i zkoušel několikrát. Do cca 160-170km/h jedeme vždycky naprosto stejně jak na laně, ale potom si sní až překvapivě lehce vytřu prdel. Od těch 170 rapidně zvadne.
Maník má tady passata 1.8T. Když v tom jedeme, tak to příjde strašnej masakr, ale pokud jedu za ním, tak už to takovej mazec není...............
Potom možná těch 120kW bude pro 325i problém, protože v naftě to má o celkem dost větší moment.
ani Superb 2.5TDI kterej má snad všechny písmenka červený má mslím taky nějak 120kW, mně taky neujel. Z PHY do LBC je kousek za Prahou na dálnici hodně dlouhá rovinka. Jel jsem za ním na chlup, ale opravdu na chlup stejně. Nemohl jsem se k němu ani na 1cm přiblížit a ani on mi o mm neujel až do nějakých 210km/h. Na konci tý rovinky se to mírně zvedá do kopce a tam jsem ho v tý maximálce cca o 10km/h víc předjel.
Dál pokračuje pár zatáček, který nejsou nějak extra ostrý, ale zatáčky. Ne káždý auto je projede 220km/h a ten Superb na to asi opravdu neměl, protože za chvilku už se ztratil ve zpětným zrcátku.
Tak si myslím, že toho diesla 325i pojede jako prd., ale asi ne 15let stará hyjena, která si o původních 192 kobylách může nechat jenom zdát

.[/quote]
V žádném případě netvrdím, že něco od Škody bude mít lepší jízdní vlastnosti. Každopádně by to nebylo špatné vyzkoušet.

[/quote]
Je jasný, že 160 koňový malý auto, který trochu jede, v provozu potrápí kde koho.