Andrej píše:M3maniac píše:Andrej píše:[quote="Filozof"]Určitě 328i coupátko v plné palbě![]()
Ale kdo má více peněz, tak jedině M3 3,2 coupe v plné
3.2 myslim nejni uplne to pravy, to je lepsi trilitr, je za lepsi penize, je min poruchovej je to ctverec atd, na 3.2 se mi libi akorat ten sestikvalt
Jasně3,2ka je úplně napiču
je to sice kompletně předělané auto od podvozku,přes motor,brzdy a již zmíňovanou převodovku,ale je úplně napiču... mimochodem právě ta převodovka chodila v 3,0litru líp
To je jako kdybych měl Porsche 911 GT3 a říkal,že je lepší než GT2
ale tím nechci říct,že 3,0 je špatný ,je to supr kára! ale třeba do 5000 tisíc to jede jak 328ma,nevěřil jsem co udělá 200cm a double vanos (ikdyž ten se rád sere po nějakých 100-130tkm)No a jako důkaz auta na piču,které je sice konstrukčně staré asi 9let je to,že úřadující mistr evropy v závodech do vrchů je Šenkýř s tímto vozem
nevim proc se zbytecne vysiras, rek sem vlastni nazor, 3.2 sem nemel a mit nebudu mimo jine z tech duvodu co sem rek, proste si myslim ze za ten rozdil (krom toho ze je to novejsi auto) nestoji.[/quote]
Co to meleš? kdo se vysírá ? mám tam asi 10 smajlíků,takže nechápu tvý reakce... a navíc si nemyslím,že ten rozdíl je tak obrovskej mezi 3,0 a 3,2 jako mezi 3,2e36 a M3 e46 tam zaplatíš za 20 ferdů 500-700k víc