Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
nejlepší BMW z e36?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Misa
- Moderátor
- Klubové ID: 62
Ne teď vážně, z mýho osobního pohledu vítězí Compactík. Mám možná na auta trochu jiný pohled než většina tady - jakožto praktická žena a navíc chovatelka ocením snadno dostupný a velký zavadadlový prostor. Dokud jsem nepoznala compacta, nemyslela jsem si, že by BMW mohlo být auto pro mě. Jenže tomuhle autíčku se nedalo odolat - hatchback byla základní podmínka při koupi. Výbavou, bezpečností a provedením celkově bezkonkurenčně porazilo případné další adepty typu Golf, Felda apod. No a to, že to je "nemá kufr" a tudíž nepůsobí úplně typickým BMW dojmem a nejezdí při driftingu kufrem napřed (jak tu bylo Compactu vytýkáno
), to jsou věci, která já ráda vyměním za prostor na přepravu zvířátek a za menší stresy při couvání
Nejsem asi typický BMW uživatel, ale zase jsem důkazem toho, že BMW dokáže oslovit i více cílových skupin

Nejsem asi typický BMW uživatel, ale zase jsem důkazem toho, že BMW dokáže oslovit i více cílových skupin

E87 120dA & G07 xDrive40d
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
E36 325iCabrio ‘93 - na prodej
ex E36 316iCompact
-
- Kontaktovat uživatele:
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
fly_or_die píše:No a jen tak když bych měl k dispozici 100.000 -120.000??? Tak za to 328i neseženu...
A spolehlivostí se vyrovnají diesly benzínům?
tak to asi zapomen na rozumny coupe a kup si saloon ... asi 325 (i kdyz za tuhle cenu bude kvalita nizsi)
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Kontaktovat uživatele:
No to jo, jasný čím větší objem...
Ale já to myslel z praktickýho hlediska, jako je spotřeba v poměru na výkon a výdrž motoru. Je asi jasný, že nejlepší jsou motory 6ti válce.. (jako u Porsche 911) Ale přeci jenom je pro mě BMW dostupnější
A co třeba diesly? Ty 320 a 325? To by taky mohol být ještě sportovnější svezení, ne?
Ale já to myslel z praktickýho hlediska, jako je spotřeba v poměru na výkon a výdrž motoru. Je asi jasný, že nejlepší jsou motory 6ti válce.. (jako u Porsche 911) Ale přeci jenom je pro mě BMW dostupnější

A co třeba diesly? Ty 320 a 325? To by taky mohol být ještě sportovnější svezení, ne?
-
- Klubové ID: 1823
berkelay píše:Našel jsem inzerat na 328i sedan v jednom bazaru v Budejovich, ma plnou vybavu krome kuze, aut. klimatizace, 2 x airbag, protiprokluzový systém kol (ASR), ABS, vyhřívaná sedadla, tempomat, atd. ma najeto 173tis., rocnik 95, za 130tisKč. Neni to nejak malo?
- Přílohy
-
- 328-d.jpg (48.67 KiB) Zobrazeno 690 x
-
- 328-c.jpg (86.59 KiB) Zobrazeno 690 x
-
- 328-b.jpg (51.08 KiB) Zobrazeno 690 x
Andrej píše:Filozof píše:Určitě 328i coupátko v plné palbě![]()
Ale kdo má více peněz, tak jedině M3 3,2 coupe v plné
3.2 myslim nejni uplne to pravy, to je lepsi trilitr, je za lepsi penize, je min poruchovej je to ctverec atd, na 3.2 se mi libi akorat ten sestikvalt
Jasně

- voTon
- Klubové ID: 1605
- Kontaktovat uživatele:
M3maniac píše:Andrej píše:Filozof píše:Určitě 328i coupátko v plné palbě![]()
Ale kdo má více peněz, tak jedině M3 3,2 coupe v plné
3.2 myslim nejni uplne to pravy, to je lepsi trilitr, je za lepsi penize, je min poruchovej je to ctverec atd, na 3.2 se mi libi akorat ten sestikvalt
Jasně3,2ka je úplně napiču
je to sice kompletně předělané auto od podvozku,přes motor,brzdy a již zmíňovanou převodovku,ale je úplně napiču... mimochodem právě ta převodovka chodila v 3,0litru líp
To je jako kdybych měl Porsche 911 GT3 a říkal,že je lepší než GT2
ale tím nechci říct,že 3,0 je špatný ,je to supr kára! ale třeba do 5000 tisíc to jede jak 328ma,nevěřil jsem co udělá 200cm a double vanos (ikdyž ten se rád sere po nějakých 100-130tkm)No a jako důkaz auta na piču,které je sice konstrukčně staré asi 9let je to,že úřadující mistr evropy v závodech do vrchů je Šenkýř s tímto vozem
nevim proc se zbytecne vysiras, rek sem vlastni nazor, 3.2 sem nemel a mit nebudu mimo jine z tech duvodu co sem rek, proste si myslim ze za ten rozdil (krom toho ze je to novejsi auto) nestoji.