dej si aux a připojíš si mobil nebo MP3 přehrávač....u CD není o co stát....mám to a stále se to seká... prostě idea je MP3 nebo mobil přes kablík a 3,5ka JACK.
no nevím jestli je ideální pouštět mp3 z mobilu přes aux to musí bejt otřesný s logicem7, podle mě je ideální ipod adapter s ipodem a tam mít hudbu v apple loossless
buddy87 píše:no nevím jestli je ideální pouštět mp3 z mobilu přes aux to musí bejt otřesný s logicem7, podle mě je ideální ipod adapter s ipodem a tam mít hudbu v apple loossless
ipod adaptér by byl samozřejmě ideální,ale i aux je lepší jak nic Jak jsem už psal, nemám možnost zapojit xcarlink,nebo něco podobného, místo cd changeru, protože tam nemám kabel
DSP je ten kulatý kabel na fotce?Takže jestli to správně chápu,tak můžu maximálně zapojit origo cd changer,ale nejdřív musím natáhnout kabely přes celé auto?
dsp je ten velekj cernej zesilovac... na nem mas malej zlatej spdif koax konektor.. tim se privadi zvuk z changeru pro dsp... takze moznosti mas podle toho jaky changer sezenes.. bud stary P changer, ten se pripoji kabelem do radiomodulu..ten je tam ještě trochu vic zakopanej a pak tim koaxem.. nebo novejsi PI changer a ten zapojíš jen plus minus ibus (všechno tam vzadu je ale konektor si musíš vyrobit) a pak zase tim koaxem.. zadnou kabelaz tam nemas vsechnu si musíš proste sehnat/vyrobit.. to co tam na tebe cumi je jen na jednotku navigace...