Ahoj,
měnil jsem baterku v e65 a přestalo mě jít na obou předních komfor sedadlech podpora stehen a na hlavových opěrkách to sklápění kolem hlavy, je to na stejným ovladači, k tomu přestaly fungovat obě zadní parkovací světla ? Nevíte co by to mohlo být ?
Na pojistky mrknu, ale že by sedadla měli stejné pojistky jako světla. Jestli se baterka registruje to nevím, to baterku tady nikdo neměnil ? Ještě dotaz, začalo mě nad hlavou, jako by nad madlem něco klepat, hlavně na velkých nerovnostech, na dálnici nic neslyším, ale na okreskách a po městě dost, nevíte co tam je ? dutý klepání, rozdělat tapec střechy asi nebude jen tak
Děkuji, tak to jsem myslel, že je taky v elektrice, ten nákrční, myslím to na obrázku a podpora stehen je taky manuálka ? Tak pak už mi teda nesvítí jen ty dvě parkovací světla a to teda mrknu do pojistek.
podpora stehen je elektricka...jde o to jaky mas sedacky...jestli to vubec ma vysuvnou podporu stehen...jestli nemas zakladni sedacky, ktery to nemaj ?
hod fotku tvých sedaček
First EX : BMW e38 740i 6/1995 Second car : BMW e66 745Li 3/2002 Third EX : BMW f01 740i 3/2009
fishmaker díky za instruktáž perfektní. Tak přece, já si říkal, že mi to fungovalo a teď na obou sedačkách nic ale motorky slyším.
Baterku mám registrovanou, mechanik to udělal.