Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
X3 2.0D E83 2005!!!
zpět k tématu
základ je nekupovat si naftu, to je první věc, tím se dá předějít spoustě věcí
za druhé
kontrola olejového separátoru, většina lidí co má tydle auta to bud servisuje u lidí co tomu nerozumí a nebo to neservisuje vůbec, motoru zničených separátorem už jsem viděl dost, proto kontrola separatoru
dál pak kontrola hadic od turba přes IC do EGR
a poslední problém muže být někde kroužek nebo tak,
pokud si s tím nevíš rady, odvez to odborníkovi na BMW a zjistil jeslti zkontroloval co jsem psal.
základ je nekupovat si naftu, to je první věc, tím se dá předějít spoustě věcí
za druhé
kontrola olejového separátoru, většina lidí co má tydle auta to bud servisuje u lidí co tomu nerozumí a nebo to neservisuje vůbec, motoru zničených separátorem už jsem viděl dost, proto kontrola separatoru
dál pak kontrola hadic od turba přes IC do EGR
a poslední problém muže být někde kroužek nebo tak,
pokud si s tím nevíš rady, odvez to odborníkovi na BMW a zjistil jeslti zkontroloval co jsem psal.
Re: X3 2.0D E83 2005!!!
Lidi, takže problém naprosto banální
odlučovač oleje vadný (příliž starý) prasklá membrána atd.
takže veškerá investice
výměna odlučovače oleje, výměna oleje a filtrů, čištění motoru od oleje, kontrola turba a sání, filtr vzduchu, filtr kabiny, a ostatní drobnosti které automaticky proběhnou jako náplň ostřikovačů a celková cena i s prací 4:800,-kč
tlaky i diagnostika v pořádku !!!!
Jinak pokud můžu doporučit tak WWW.GARAGECAR.CZ
odlučovač oleje vadný (příliž starý) prasklá membrána atd.
takže veškerá investice
výměna odlučovače oleje, výměna oleje a filtrů, čištění motoru od oleje, kontrola turba a sání, filtr vzduchu, filtr kabiny, a ostatní drobnosti které automaticky proběhnou jako náplň ostřikovačů a celková cena i s prací 4:800,-kč
tlaky i diagnostika v pořádku !!!!
Jinak pokud můžu doporučit tak WWW.GARAGECAR.CZ
jj však jsem ti to psal, separator je základ, bohužel většina lidí ani neví že ho má měnit
Super, asi jsme Tě tu vyděsili s tím nejhorším scénářem ale teď ta úleva...
Díky za zprávu, každý nenapíše jak dopadl.
Díky za zprávu, každý nenapíše jak dopadl.