Obavam se, ze s takovouto aroganci zde moc nepochodis... Vsichni ti radi to same. Kup si treba velblouda, ale ve vysledku finance na tom budes o dost hur pokud budes tyhle "dostavby" resit az expost. Vyjma toho jsem ti uz sem svuj nazor napsal - po dvou letech s iS 4.8 snad jiz i praxi overene.
V kazdem pripade "za penize v Praze dum", dodelat jde vsechno, JaraX a nebo jeste lepe v Praze Snejk.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW X5 4.4i (E53) - Hodně věcí :O
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha arogance. Já vidím aroganci v tom, když se na něco zeptám a někteří zde řeší ne otázku, na kterou jsem se ptal, ale úplně něco jiného. TO MI PŘIPADÁ JAKO AROGANCE.Killingman píše:Obavam se, ze s takovouto aroganci zde moc nepochodis... Vsichni ti radi to same. Kup si treba velblouda, ale ve vysledku finance na tom budes o dost hur pokud budes tyhle "dostavby" resit az expost. Vyjma toho jsem ti uz sem svuj nazor napsal - po dvou letech s iS 4.8 snad jiz i praxi overene.
V kazdem pripade "za penize v Praze dum", dodelat jde vsechno, JaraX a nebo jeste lepe v Praze Snejk.
O tři odpovědi výše jsem uvedl důvod proč to tak řeším. A myslím že by to nebylo vůbec nutné. Pokud by zde reagovali lidé na dotazy.
Vyděláváme dost na to že by jsme si to nechali dodělat dodatečně. Ale jak již několikrát řečeno s omezeným budgetem, časovou tísní a neposlušností stávajícího vozidla to bohužel takto řešit musíme.
Nevím co je těžkého na tom pochopit.
- Don
Jak veci dodelat mas popsane. Spis vybrat dobre servis. V cechas se da doporucit podle regionu, kde se budes nachazet. Se Swiss ti asi moc neporadime 
Mas jeste nejake dotazy, ktere jsou bez odpovedi?

...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Neee ve Švajcu nic nedělám to bych se nedoplatil. Jezdím 2x do roka na par týdnů domů tak v tu dobu bych to nechal dělat.Don píše:Jak veci dodelat mas popsane. Spis vybrat dobre servis. V cechas se da doporucit podle regionu, kde se budes nachazet. Se Swiss ti asi moc neporadime