Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW X5 4.4i (E53) - Hodně věcí :O

Vše o E53, E70/E71/E72, E83, E84, F15/F16, F25/F26, F39, F48, G01, G02, G05, G06
Zpráva
Autor
Killingman
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Killingman »

Obavam se, ze s takovouto aroganci zde moc nepochodis... Vsichni ti radi to same. Kup si treba velblouda, ale ve vysledku finance na tom budes o dost hur pokud budes tyhle "dostavby" resit az expost. Vyjma toho jsem ti uz sem svuj nazor napsal - po dvou letech s iS 4.8 snad jiz i praxi overene.

V kazdem pripade "za penize v Praze dum", dodelat jde vsechno, JaraX a nebo jeste lepe v Praze Snejk.
josefbry

#22 Příspěvek od josefbry »

Killingman píše:Obavam se, ze s takovouto aroganci zde moc nepochodis... Vsichni ti radi to same. Kup si treba velblouda, ale ve vysledku finance na tom budes o dost hur pokud budes tyhle "dostavby" resit az expost. Vyjma toho jsem ti uz sem svuj nazor napsal - po dvou letech s iS 4.8 snad jiz i praxi overene.

V kazdem pripade "za penize v Praze dum", dodelat jde vsechno, JaraX a nebo jeste lepe v Praze Snejk.
Aha arogance. Já vidím aroganci v tom, když se na něco zeptám a někteří zde řeší ne otázku, na kterou jsem se ptal, ale úplně něco jiného. TO MI PŘIPADÁ JAKO AROGANCE.
O tři odpovědi výše jsem uvedl důvod proč to tak řeším. A myslím že by to nebylo vůbec nutné. Pokud by zde reagovali lidé na dotazy.
Vyděláváme dost na to že by jsme si to nechali dodělat dodatečně. Ale jak již několikrát řečeno s omezeným budgetem, časovou tísní a neposlušností stávajícího vozidla to bohužel takto řešit musíme.
Nevím co je těžkého na tom pochopit.
Don

#23 Příspěvek od Don »

Jak veci dodelat mas popsane. Spis vybrat dobre servis. V cechas se da doporucit podle regionu, kde se budes nachazet. Se Swiss ti asi moc neporadime ;)

Mas jeste nejake dotazy, ktere jsou bez odpovedi?
...Jeep Cherokee 3.0D | E39 523iAT | E66 745Li | E53 X5 4.4iA | E39 528iAT LPG | RR Vogue L322 4.2 Supercharged
Jeremy

#24 Příspěvek od Jeremy »

Chtěl jsem původně z vlastní zkušnosti s podobnými věcmi u E53 kolegovi poradit slušnou možnost u asi třech bodů - ale jak jsem tak dočetl do konce vlákna tak vidím, že by mi asi jen vynadal.
Takže good luck, určitě se někdo najde, kdo rád poradí takovému milému člověku.
Joshuax
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Joshuax »

No ja bych asi spis prehodnotil, jestli je vubec E53jka vhodna do alp... Ja ji mam nejakej ten patek a kde jsem zapadnout mohl, tak jsem taky zapadl (berte s nadsazkou), pak me musel vytahovat kamarad s rangem :)
Jak to nema uzaverky vcetne mezinapravove, tak je to do hor imho znacne nevhodne...
josefbry

#26 Příspěvek od josefbry »

Don píše:Jak veci dodelat mas popsane. Spis vybrat dobre servis. V cechas se da doporucit podle regionu, kde se budes nachazet. Se Swiss ti asi moc neporadime ;)

Mas jeste nejake dotazy, ktere jsou bez odpovedi?
Neee ve Švajcu nic nedělám to bych se nedoplatil. Jezdím 2x do roka na par týdnů domů tak v tu dobu bych to nechal dělat.
Odpovědět