Dave píše:Ty dvě krasotinky tady mi každý den dávají pěkně zabrat - jsem tu potlačovaná menšinabaworakovej píše:Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadanyBMWPavel píše:parada zopakujemjinac pozdrav kolegine z prace
![]()
![]()
240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli![]()
Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puciJo a posílají vám oběma puséééénky - jsem to od nich vybral ale předávat nebudu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cesta na ///MORDSESSION 2009 - Brno a okolí
- Becx
- Klubové ID: 1678
ja myslel, ze tohle tema uz je mrtve...
1) prujezd vaclavakem parada, ten zajezd japoncu bude mit pekne zabery:-)
2) nemecky vidlak ve slamenem klobouku mazec, jak nas videl, tak mu chytly saze v e34 a drzel se nas jak kliste, jel jsem chvilku vedle neho a smal se mu do xychtu protoze jsem nechapal z toho jeho ohozu....
3) rozloucil jsem se u 9 krizu, s tim ze vas uz neuvidim a odjel, na tempomatu 150 pekne v levem pruhu a po chvili se na me riti 2 kupatka, pekny prulet panove... ja vyhnal pavouky az z Vyskova do KM, prazdna nova dalnice... ale vic nez 235 to nechtelo jet... ze by nejaky omezovac.. protoze do te doby co celkem tahlo a pak jak kdyz utne...
4) priste repete a jeste vetsi bordel...
5) chci fotky z cesty panove a klidne i fotky kolegyn z prace... ja stary podpantoflac se taky rad podivam:-)
1) prujezd vaclavakem parada, ten zajezd japoncu bude mit pekne zabery:-)
2) nemecky vidlak ve slamenem klobouku mazec, jak nas videl, tak mu chytly saze v e34 a drzel se nas jak kliste, jel jsem chvilku vedle neho a smal se mu do xychtu protoze jsem nechapal z toho jeho ohozu....
3) rozloucil jsem se u 9 krizu, s tim ze vas uz neuvidim a odjel, na tempomatu 150 pekne v levem pruhu a po chvili se na me riti 2 kupatka, pekny prulet panove... ja vyhnal pavouky az z Vyskova do KM, prazdna nova dalnice... ale vic nez 235 to nechtelo jet... ze by nejaky omezovac.. protoze do te doby co celkem tahlo a pak jak kdyz utne...
4) priste repete a jeste vetsi bordel...
5) chci fotky z cesty panove a klidne i fotky kolegyn z prace... ja stary podpantoflac se taky rad podivam:-)
///M3
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Další akcička zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=70200Lion píše:Myslím, že složení bylo naprosto suprové. Dámy a pánové jste dobrá parta lidí s kterýma se dobře kalí...( i na D1 a na Václaváku). Už se těším na další akce.![]()
27.6. Šumperk - Dlouhé stráně
Bude to "romantický výlet", kde prověříme zadní náhony a vaše schopnosti při sprintech do vrchu..
-
Fipo
- Klubové ID: 1756
ty jo o to ve finále nešlo, ty máš novější kupé a zas takovéj rozdíl to nebyl, ty kupátka jedou velmi dobřeBMWPavel píše:no joFipo píše:taky taky, ty jsi nechtěl uhnout ani za nicBMWPavel píše:to.. Becx to tema teprv ozijeale cesta super uzil jsem si ji a tesim se na dalsi spolecnou projizdku
![]()
ty mas 328 jestli se nepletu to se tesce ujizdi s 323
mě to bavilo, takže jsem spokojenej, takovou jízdu po dálnici jsem zažil poprvé, takže moc díky všem!
to Lion: naprosto souhlas