BMWPavel píše:parada zopakujem jinac pozdrav kolegine z prace
Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadany 240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puci
Ty dvě krasotinky tady mi každý den dávají pěkně zabrat - jsem tu potlačovaná menšina Jo a posílají vám oběma puséééénky - jsem to od nich vybral ale předávat nebudu
ja myslel, ze tohle tema uz je mrtve...
1) prujezd vaclavakem parada, ten zajezd japoncu bude mit pekne zabery:-)
2) nemecky vidlak ve slamenem klobouku mazec, jak nas videl, tak mu chytly saze v e34 a drzel se nas jak kliste, jel jsem chvilku vedle neho a smal se mu do xychtu protoze jsem nechapal z toho jeho ohozu....
3) rozloucil jsem se u 9 krizu, s tim ze vas uz neuvidim a odjel, na tempomatu 150 pekne v levem pruhu a po chvili se na me riti 2 kupatka, pekny prulet panove... ja vyhnal pavouky az z Vyskova do KM, prazdna nova dalnice... ale vic nez 235 to nechtelo jet... ze by nejaky omezovac.. protoze do te doby co celkem tahlo a pak jak kdyz utne...
4) priste repete a jeste vetsi bordel...
5) chci fotky z cesty panove a klidne i fotky kolegyn z prace... ja stary podpantoflac se taky rad podivam:-)
Myslím, že složení bylo naprosto suprové. Dámy a pánové jste dobrá parta lidí s kterýma se dobře kalí...( i na D1 a na Václaváku). Už se těším na další akce.
Lion píše:Myslím, že složení bylo naprosto suprové. Dámy a pánové jste dobrá parta lidí s kterýma se dobře kalí...( i na D1 a na Václaváku). Už se těším na další akce.
BMWPavel píše:to.. Becx to tema teprv ozije ale cesta super uzil jsem si ji a tesim se na dalsi spolecnou projizdku
taky taky, ty jsi nechtěl uhnout ani za nic
no jo ty mas 328 jestli se nepletu to se tesce ujizdi s 323
ty jo o to ve finále nešlo, ty máš novější kupé a zas takovéj rozdíl to nebyl, ty kupátka jedou velmi dobře mě to bavilo, takže jsem spokojenej, takovou jízdu po dálnici jsem zažil poprvé, takže moc díky všem!