Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cesta na ///MORDSESSION 2009 - Brno a okolí

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zizala

#121 Příspěvek od Zizala »

Dave píše:
baworakovej píše:
BMWPavel píše:parada zopakujem :wink: jinac pozdrav kolegine z prace :lol: :lol:

Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadany :roll:
240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli :roll:
Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puci :smich2:

Ty dvě krasotinky tady mi každý den dávají pěkně zabrat - jsem tu potlačovaná menšina :( Jo a posílají vám oběma puséééénky - jsem to od nich vybral ale předávat nebudu :lol:
:lol: :lol: take to znam :wink: take jsem utlacovanej
ECKI

#122 Příspěvek od ECKI »

pazda píše:Dave: jaky krasotinky? sup sem foto :-D

Dave ....
pazda píše:oukej a nezapomen na nas, jsme zvedavi :-D nebo aspon ja
:smich: :smich2: ... Kdo jinej se mohl ozvat.
Ale tak dobře,taky jsem zvědavej :wink:
Becx

#123 Příspěvek od Becx »

ja myslel, ze tohle tema uz je mrtve...
1) prujezd vaclavakem parada, ten zajezd japoncu bude mit pekne zabery:-)
2) nemecky vidlak ve slamenem klobouku mazec, jak nas videl, tak mu chytly saze v e34 a drzel se nas jak kliste, jel jsem chvilku vedle neho a smal se mu do xychtu protoze jsem nechapal z toho jeho ohozu....
3) rozloucil jsem se u 9 krizu, s tim ze vas uz neuvidim a odjel, na tempomatu 150 pekne v levem pruhu a po chvili se na me riti 2 kupatka, pekny prulet panove... ja vyhnal pavouky az z Vyskova do KM, prazdna nova dalnice... ale vic nez 235 to nechtelo jet... ze by nejaky omezovac.. protoze do te doby co celkem tahlo a pak jak kdyz utne...
4) priste repete a jeste vetsi bordel...
5) chci fotky z cesty panove a klidne i fotky kolegyn z prace... ja stary podpantoflac se taky rad podivam:-)
///M3
Zizala

#124 Příspěvek od Zizala »

to.. Becx to tema teprv ozije :lol: ale cesta super uzil jsem si ji a tesim se na dalsi spolecnou projizdku :D
Fipo

#125 Příspěvek od Fipo »

BMWPavel píše:to.. Becx to tema teprv ozije :lol: ale cesta super uzil jsem si ji a tesim se na dalsi spolecnou projizdku :D

taky taky, ty jsi nechtěl uhnout ani za nic :-P :D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#126 Příspěvek od Lion »

Myslím, že složení bylo naprosto suprové. Dámy a pánové jste dobrá parta lidí s kterýma se dobře kalí...( i na D1 a na Václaváku). Už se těším na další akce. :wink: :twisted:
Zizala

#127 Příspěvek od Zizala »

Fipo píše:
BMWPavel píše:to.. Becx to tema teprv ozije :lol: ale cesta super uzil jsem si ji a tesim se na dalsi spolecnou projizdku :D

no jo :roll: ty mas 328 jestli se nepletu to se tesce ujizdi s 323 :wink:
pazda
Kontaktovat uživatele:

#128 Příspěvek od pazda »

na spanilce zpet jsem litoval ze jsem nevzal 540i :-D ale 323i taky netahla spatne :-)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#129 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Lion píše:Myslím, že složení bylo naprosto suprové. Dámy a pánové jste dobrá parta lidí s kterýma se dobře kalí...( i na D1 a na Václaváku). Už se těším na další akce. :wink: :twisted:

Další akcička zde: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=70200
27.6. Šumperk - Dlouhé stráně
Bude to "romantický výlet", kde prověříme zadní náhony a vaše schopnosti při sprintech do vrchu.. :lol:
Fipo

#130 Příspěvek od Fipo »

BMWPavel píše:
Fipo píše:

no jo :roll: ty mas 328 jestli se nepletu to se tesce ujizdi s 323 :wink:

ty jo o to ve finále nešlo, ty máš novější kupé a zas takovéj rozdíl to nebyl, ty kupátka jedou velmi dobře :)
mě to bavilo, takže jsem spokojenej, takovou jízdu po dálnici jsem zažil poprvé, takže moc díky všem!

to Lion: naprosto souhlas :twisted:
Zizala

#131 Příspěvek od Zizala »

takovou jízdu po dálnici jsem zažil poprvé. to Fipo. zazivam denne cestou do prace :twisted: :roll:
Becx

#132 Příspěvek od Becx »

BMWPavel píše:takovou jízdu po dálnici jsem zažil poprvé. to Fipo. zazivam denne cestou do prace :twisted: :roll:

jenom ja jezdim do prace v kolone 70... ale zase mam skoro vsechny bodiky:-)
///M3
Zizala

#133 Příspěvek od Zizala »

jenom ja jezdim do prace v kolone 70... ale zase mam skoro vsechny bodiky:-)[/quote]

no ja mam vsechny a nejezdim zrovna slusne, je to otazka stesti a moznosti :roll:
Odpovědět