Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
compound
Kontaktovat uživatele:

#221 Příspěvek od compound »

st27 píše:zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...
Určitě přijeď,čím víc aut tím líp,rádi tě uvidíme
st27

#222 Příspěvek od st27 »

compound píše:
st27 píše:zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...

jasný a kdy že to je?? toho 25.dubna? :)
Tehu

#223 Příspěvek od Tehu »

st27 píše:
compound píše:

Jj 25.4. od 15:00 to vypada ... :-) verim ze se upresni i nejakej plan nebo navrh na nej... Nebo jestli opet jen tak pokecame...
compound
Kontaktovat uživatele:

#224 Příspěvek od compound »

Já bych dal bud nějakou tu jízdu po jihlavě,Kamil psal že má zhruba vymyšlenou cestu skoro bez semaforu,tak at jí sem nahodí.A nebo ten druhej návrh Jihlava-Stonařov-Třešť-Jihlava,jo jinak jsem dnesk pozval jednu slečnu s červenou E46 sedan tak uvidíme jestli dorazí :wink: :?:
Tehu

#225 Příspěvek od Tehu »

compound píše:Já bych dal bud nějakou tu jízdu po jihlavě,Kamil psal že má zhruba vymyšlenou cestu skoro bez semaforu,tak at jí sem nahodí.A nebo ten druhej návrh Jihlava-Stonařov-Třešť-Jihlava,jo jinak jsem dnesk pozval jednu slečnu s červenou E46 sedan tak uvidíme jestli dorazí :wink: :?:
aaa koukam vybirate zame pekne a zatackate cesty :-) zvlaste kostelecak :-) tam by chtelo nejakeho kameramana nebo fotografa byl by to pekny najezd :-D Ja casto jezdim Jihlava- Trest- telc- Pavlov - Stonarov - Jihlava a taky super :-) ale to uz je asi zbytecna streka :-)
compound
Kontaktovat uživatele:

#226 Příspěvek od compound »

taky by to nebylo špatný,ale je to možná přeci jen dlouhý,uvidíme jak se vyjádří zbytek lidí,a dal bych mezipřistání v třešti :mad:
KamilAC

#227 Příspěvek od KamilAC »

No já každopádně ani nevim jestli přijedu nebo jen přijdu pěšky, auto furt ještě nejezdí.
Co se týče té trasy po městě, myslím že v sobotu by se i po městě dalo, některé ty semafory o víkendu nefungujou. Nemám vyhlásit nové hlasování o trase? Je vesměs jedno jestli to bude po městě nebo něco delšího, no ale když chcete rovnou ve velkém stylu... :cool2:
st27

#228 Příspěvek od st27 »

Tehu píše:
st27 píše:
compound píše:[quote="st27"]zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...

Jj 25.4. od 15:00 to vypada ... :-) verim ze se upresni i nejakej plan nebo navrh na nej... Nebo jestli opet jen tak pokecame...[/quote]

ok a místo platí zatím jak to je na tý mapě jo? jen aby vyšlo dobře počasí no...
compound
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od compound »

Ano místo je stále to co je značené na mapě :wink:
KOKO
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od KOKO »

Zdravím, já bych se určitě projet jel...nemusí to bejt zrovna 100 kiláků, ale to co tady navrhujete k tý třešti atd. klidně jo... tak jestli někdo namysléí nějaký ty trasy a napíše to sem s tím, že bysme si něco vybrali nebo se to domluví až na místě 25.týho..?! mějte se
compound
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od compound »

Tak padl další návrh vyjížďka do Telče a přistavení aut na náměstí v telčí :lol: ,jinak dneska jsem natrefil na dvě coupé E36,tak jsem je pozval taky na sraz,nesjou z jihlavy ale pokusí se přijet,bydlí někde 40km od Jihlavy :mad:
KamilAC

#232 Příspěvek od KamilAC »

compound píše:Tak padl další návrh vyjížďka do Telče a přistavení aut na náměstí v telčí :lol: ,jinak dneska jsem natrefil na dvě coupé E36,tak jsem je pozval taky na sraz,nesjou z jihlavy ale pokusí se přijet,bydlí někde 40km od Jihlavy :mad:

Člověče nevim teda ale jistě jestli k takto hromadnýmu vjezdu do Telče na náměstí není třeba nějaký povolení...
compound
Kontaktovat uživatele:

#233 Příspěvek od compound »

Já myslím že by to nikomu nevadilo,a tam je myslím jedno kolik tam přijede lidí,a nebo by se našlo jiný místo :wink:
KOKO
Kontaktovat uživatele:

#234 Příspěvek od KOKO »

KamilAC píše:
compound píše:Tak padl další návrh vyjížďka do Telče a přistavení aut na náměstí v telčí :lol: ,jinak dneska jsem natrefil na dvě coupé E36,tak jsem je pozval taky na sraz,nesjou z jihlavy ale pokusí se přijet,bydlí někde 40km od Jihlavy :mad:

Člověče nevim teda ale jistě jestli k takto hromadnýmu vjezdu do Telče na náměstí není třeba nějaký povolení...

Tam by to bylo dobrý 8) a místa tam je myslím celkem dost...a pokud se to nebude někomu líbit tak nás prostě vyhodí...ale myslím, že to projde. Už se to blíží.....
compound
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od compound »

Já myslím že ta telč by byla uplně ideální.co vy ostatní na to? :lol:
Lion
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od Lion »

Tak nevím nevím, jestli do tohodle srazu budu mít auto ze servisu doma. :( Uvidíme, třeba to stihnou. :wink:
Tehu

#237 Příspěvek od Tehu »

tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze
1. jsou tam bud parkovny na povolenky nebo se plati
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromade :-( leda mozna vzadu pred vchodem do zamku...
3.v Telci je nove udelane velke parkoviste hnedle u te prvni Benziny tak za ni je to pro turisty a mista tam bych rekl bude hafec a nebudem tim nikoho provokovat. Zitra zjistim jestli uz je hotove a jestli nahodou nevybiraj nejake poplatky po turistech :-D
KOKO
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od KOKO »

Tehu píše:tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromade :-( leda mozna vzadu pred vchodem do zamku...
3.v Telci je nove udelane velke parkoviste hnedle u te prvni Benziny tak za ni je to pro turisty a mista tam bych rekl bude hafec a nebudem tim nikoho provokovat. Zitra zjistim jestli uz je hotove a jestli nahodou nevybiraj nejake poplatky po turistech :-D

Tak to by bylo dobrý to omrknout 8O
Tehu

#239 Příspěvek od Tehu »

KOKO píše:
Tehu píše:tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze

Tak to by bylo dobrý to omrknout 8O
jasne zitra to obslapnu a dam vedet :wink:
Tehu

#240 Příspěvek od Tehu »

tak parkovite je pry jiz dokoncene a platit by se jeste nemelo pry, tak doufam ze to tak je ... :-D je to toto ...
Přílohy
Bez názvu 1.jpg
Bez názvu 1.jpg (78.15 KiB) Zobrazeno 1273 x
Odpovědět