Určitě přijeď,čím víc aut tím líp,rádi tě uvidímest27 píše:zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41
Jj 25.4. od 15:00 to vypada ...st27 píše:compound píše:Určitě přijeď,čím víc aut tím líp,rádi tě uvidímest27 píše:zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...
jasný a kdy že to je?? toho 25.dubna?

aaa koukam vybirate zame pekne a zatackate cestycompound píše:Já bych dal bud nějakou tu jízdu po jihlavě,Kamil psal že má zhruba vymyšlenou cestu skoro bez semaforu,tak at jí sem nahodí.A nebo ten druhej návrh Jihlava-Stonařov-Třešť-Jihlava,jo jinak jsem dnesk pozval jednu slečnu s červenou E46 sedan tak uvidíme jestli dorazí![]()

No já každopádně ani nevim jestli přijedu nebo jen přijdu pěšky, auto furt ještě nejezdí.
Co se týče té trasy po městě, myslím že v sobotu by se i po městě dalo, některé ty semafory o víkendu nefungujou. Nemám vyhlásit nové hlasování o trase? Je vesměs jedno jestli to bude po městě nebo něco delšího, no ale když chcete rovnou ve velkém stylu...
Co se týče té trasy po městě, myslím že v sobotu by se i po městě dalo, některé ty semafory o víkendu nefungujou. Nemám vyhlásit nové hlasování o trase? Je vesměs jedno jestli to bude po městě nebo něco delšího, no ale když chcete rovnou ve velkém stylu...

Jj 25.4. od 15:00 to vypada ...Tehu píše:st27 píše:Určitě přijeď,čím víc aut tím líp,rádi tě uvidímecompound píše:[quote="st27"]zdravím baváci! chodím spíš na druhej klub,ale rád bych dojel podívat se na vaše fárka...
jasný a kdy že to je?? toho 25.dubna?

ok a místo platí zatím jak to je na tý mapě jo? jen aby vyšlo dobře počasí no...
compound píše:Tak padl další návrh vyjížďka do Telče a přistavení aut na náměstí v telčí,jinak dneska jsem natrefil na dvě coupé E36,tak jsem je pozval taky na sraz,nesjou z jihlavy ale pokusí se přijet,bydlí někde 40km od Jihlavy
Člověče nevim teda ale jistě jestli k takto hromadnýmu vjezdu do Telče na náměstí není třeba nějaký povolení...
-
- Kontaktovat uživatele:
KamilAC píše:compound píše:Tak padl další návrh vyjížďka do Telče a přistavení aut na náměstí v telčí,jinak dneska jsem natrefil na dvě coupé E36,tak jsem je pozval taky na sraz,nesjou z jihlavy ale pokusí se přijet,bydlí někde 40km od Jihlavy
Člověče nevim teda ale jistě jestli k takto hromadnýmu vjezdu do Telče na náměstí není třeba nějaký povolení...
Tam by to bylo dobrý

tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze
1. jsou tam bud parkovny na povolenky nebo se plati
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromade
leda mozna vzadu pred vchodem do zamku...
3.v Telci je nove udelane velke parkoviste hnedle u te prvni Benziny tak za ni je to pro turisty a mista tam bych rekl bude hafec a nebudem tim nikoho provokovat. Zitra zjistim jestli uz je hotove a jestli nahodou nevybiraj nejake poplatky po turistech
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromade

3.v Telci je nove udelane velke parkoviste hnedle u te prvni Benziny tak za ni je to pro turisty a mista tam bych rekl bude hafec a nebudem tim nikoho provokovat. Zitra zjistim jestli uz je hotove a jestli nahodou nevybiraj nejake poplatky po turistech

-
- Kontaktovat uživatele:
Tehu píše:tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromadeleda mozna vzadu pred vchodem do zamku...
Tak to by bylo dobrý to omrknout

jasne zitra to obslapnu a dam vedetKOKO píše:Tehu píše:tak s tim vezdem na namesti bych rekl ze to neklapne protoze
2. na cele prave strane se parkovat nesmi takze cca par aut to zkousne nalevo ale vsechny urcite ne a uz vubec ne aby jsme stali pohromadeleda mozna vzadu pred vchodem do zamku...
Tak to by bylo dobrý to omrknout