PO PRVNÍM A DRUHÉM, ZATÍM SPÍŠ MINISRAZU JSME SE PŘEDBĚŽNĚ DOHODLI NA PRAVIDELNÉM SETKÁVÁNÍ SE VŽDY POSLEDNÍ VÍKEND V MĚSÍCI, MÍSTO VIZ.ODKAZ A MAPKA. VÍTÁNÍ JSOU SAMOZŘEJMĚ VŠICHNI PŘÍZNIVCI BMW, NEJEDNÁ SE O SETKÁNÍ PÁR JIHLAVÁKŮ, MŮŽE PŘIJET OPRAVDU KAŽDÝ. PODMÍNKOU BMW NEBO ALESPOŇ HEZKÁ SLEČNA.
Měl jsem spíš na mysli nějaké místní setkání. BMW tady má každej mladej floutek a většina z nich se ani nezná. I když silně pochybuju že vůbec tuší co je to bmwklub
Kamil328i píše:Měl jsem spíš na mysli nějaké místní setkání. BMW tady má každej mladej floutek a většina z nich se ani nezná. I když silně pochybuju že vůbec tuší co je to bmwklub
ale je škoda že každej mladej floutek tu e30 nebo e36 má, aniž by něco o těch autech věděli, řekl bych že poslední půl, možná rok ceny e30 a e36 padali fofrem dolu a proto si ho koupí každej mladej kluk hned po papírech co v tom vidí závoďáka...a pak to čteš, furt to čteš..mladý řidič nezvládl své bmw ve vysoké rychlosti
Je to fakt, co si budem vykládat-auto pro začátečníka to fakt neni. I když to bych měl sám držet hubu. První BMW sem dostal k řidičáku a od tý doby mám už pátýho.
Kamil328i píše:Je to fakt, co si budem vykládat-auto pro začátečníka to fakt neni. I když to bych měl sám držet hubu. První BMW sem dostal k řidičáku a od tý doby mám už pátýho.
hh ja si taky v den kdy jsem dostal papiry koupil i auto zatim teda prvni,ale za to mi dela tolik radosti,ze mu to clovek oplaci patricnou peci...sry za OT,mimo tema srazu ale tak nejak...
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Nazdar chlapy, s kámošem bydlíme kousíček od jihlavy...už sme si taky říkali že tady po jihlavě potkáváme spoustu aut s vrtulí a nikoho skoro neznáme... nedali bysme teda nějakej menší srázek jen tak na poznání třeba na benzíně v jihlavě??
KOKO píše:Nazdar chlapy, s kámošem bydlíme kousíček od jihlavy...už sme si taky říkali že tady po jihlavě potkáváme spoustu aut s vrtulí a nikoho skoro neznáme... nedali bysme teda nějakej menší srázek jen tak na poznání třeba na benzíně v jihlavě??
jj honzíku počítám s tím vezmu dravce a přijedu na sto pro
Tak pánové.... myslím, že bysme to nějak mohl dát dokupy... dneska sem byl v jihlavě a těch 36tek co sem potkal...moc moc a docela pěkný autíka... napište svuj názor jestli bysme se mohli někdy spichnout... třeba jen na chvílu... asi každýho by zajímalo v jaké hojnosti bysme se sjeli... třeba jen benzína v jihlavě např. OMW...co vy na to ? po novým roce. tak pište. A všem z vysočiny vydařenýho silvestra:)
Přesně, všem vydařenýho silvestra a všem oznamuju, že jsem pro potkat se tady u nás někde na benzině. Jinak kdo má chuť se potkat a pokecat, můžu skoro furt. 736 413 017 Klidně ještě dneska.
aggama píše:No vida, pak že to nepujde. Určo něco vymyslíme a něco menšího pro nás tady z okolí uděláme:) Ale já sem spíš pro teplejší počasí....mám zazimováno.
Tak tak rovněž mám zazimováno. Navrhuju termín nejdřív někdy v Dubnu.