George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
myslis ta inspirace dat na auto celolak a udelat z nej do pristiho srazu total vonavku?

GeorgosAc píše:George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
komu predame letos starost o cattering a poskakovani kolem clenu ?
Rendis píše:GeorgosAc píše:George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.
GeorgosAc píše:Rendis píše:GeorgosAc píše:[quote="George_D"]Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.
surfis píše:GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...
surfis píše:GeorgosAc píše:Rendis píše:[quote="GeorgosAc"][quote="George_D"]Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
surfis píše:GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
jerry píše:surfis píše:GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...