GeorgosAc píše:
komu predame letos starost o cattering a poskakovani kolem clenu ?
Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.
prave ze se nikdo vetsinou nepostara a klubove zazemi musime mit... kdyz mame tak pekne stany a ruku na srdce. opravdus e hodily v tom pocasi co bylo
Tak se domluvíme. Já třeba koupim suda. Pavouk zase zajistí pípu, někdo přiveze stany atd. atd. Vím, že loni jste se starali, ale ikdyž jsem měl od tebe řízku ze soudku jen 2 piva (ač jsem Budějčák, tak Budvar nepiju), tak jsem aspoň trochu přispěl. Taky jsem koupil za 1500 chlast, ze kterýho jsem vypil tak 15%. Na zbytek se všichni slítli k mému kufru jako včely na med...
GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...
to teda neni.... hovada maji sud vypity za 5hodin... prijde patras s maldou v kombinaci s vycepnim pavoukem a pul sudu v prdeli a grcaji o dlasi... neboj....
Rendis píše:
Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.
prave ze se nikdo vetsinou nepostara a klubove zazemi musime mit... kdyz mame tak pekne stany a ruku na srdce. opravdus e hodily v tom pocasi co bylo
Tak se domluvíme. Já třeba koupim suda. Pavouk zase zajistí pípu, někdo přiveze stany atd. atd. Vím, že loni jste se starali, ale ikdyž jsem měl od tebe řízku ze soudku jen 2 piva (ač jsem Budějčák, tak Budvar nepiju), tak jsem aspoň trochu přispěl. Taky jsem koupil za 1500 chlast, ze kterýho jsem vypil tak 15%. Na zbytek se všichni slítli k mému kufru jako včely na med...
Takže já házím do placu soudek Gambáče
O tom kdo co měl a neměl tady už debata byla.Já neměl nic a nějakou kačku jsem Řízkovi dal.
Surfis: Havana se už chladí
loni jsem se tam sice byl jen kouknout ale dnes se urcite min na jednu noc zucastnim tak jakmile se spusti registrace tak se hnedle registruji Hlavne at je aspon trosku pocasi... Loni to byl fakt otres
GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...
Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...