myslis ta inspirace dat na auto celolak a udelat z nej do pristiho srazu total vonavku?George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2009 14.-16. 8. 2009 - DŮLEŽITÉ INFO str. 12
-
Sensei_Jirka
- Klubové ID: 1777
-
Rendis
- Klubové ID: 286
Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.GeorgosAc píše:komu predame letos starost o cattering a poskakovani kolem clenu ?George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
prave ze se nikdo vetsinou nepostara a klubove zazemi musime mit... kdyz mame tak pekne stany a ruku na srdce. opravdus e hodily v tom pocasi co byloRendis píše:Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.GeorgosAc píše:komu predame letos starost o cattering a poskakovani kolem clenu ?George_D píše:Už se těšim, snad to nedopadne jako loni, to už bych se šel fakt pověsit
-
surfis
- Klubové ID: 1355
- Kontaktovat uživatele:
Tak se domluvíme. Já třeba koupim suda. Pavouk zase zajistí pípu, někdo přiveze stany atd. atd. Vím, že loni jste se starali, ale ikdyž jsem měl od tebe řízku ze soudku jen 2 piva (ač jsem Budějčák, tak Budvar nepiju), tak jsem aspoň trochu přispěl. Taky jsem koupil za 1500 chlast, ze kterýho jsem vypil tak 15%. Na zbytek se všichni slítli k mému kufru jako včely na med...GeorgosAc píše:prave ze se nikdo vetsinou nepostara a klubove zazemi musime mit... kdyz mame tak pekne stany a ruku na srdce. opravdus e hodily v tom pocasi co byloRendis píše:Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.GeorgosAc píše: komu predame letos starost o cattering a poskakovani kolem clenu ?
Takže já házím do placu soudek Gambáče
to teda neni.... hovada maji sud vypity za 5hodin... prijde patras s maldou v kombinaci s vycepnim pavoukem a pul sudu v prdeli a grcaji o dlasi... neboj....surfis píše:No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
-
Rendis
- Klubové ID: 286
O tom kdo co měl a neměl tady už debata byla.Já neměl nic a nějakou kačku jsem Řízkovi dal.surfis píše:Tak se domluvíme. Já třeba koupim suda. Pavouk zase zajistí pípu, někdo přiveze stany atd. atd. Vím, že loni jste se starali, ale ikdyž jsem měl od tebe řízku ze soudku jen 2 piva (ač jsem Budějčák, tak Budvar nepiju), tak jsem aspoň trochu přispěl. Taky jsem koupil za 1500 chlast, ze kterýho jsem vypil tak 15%. Na zbytek se všichni slítli k mému kufru jako včely na med...GeorgosAc píše:prave ze se nikdo vetsinou nepostara a klubove zazemi musime mit... kdyz mame tak pekne stany a ruku na srdce. opravdus e hodily v tom pocasi co byloRendis píše: Já bych to nechal,ať se každý postará.Myslím si,že vy kluci z Moravy jste toho udělali dost.![]()
Takže já házím do placu soudek Gambáče
Surfis: Havana se už chladí
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
jerry
- Klubové ID: 1337
Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...surfis píše:No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...
-
MarunaM
- Klubové ID: 1549
tak já beru ten třetí, kdo pije Holbu pánovéjerry píše:Tak to asi ty sudy budou tři,páč já slíbil Řízkovi hned po loňským Bigu,že ho letos dovezu...surfis píše:No tak to se musíme domluvit. Dva sudy je asi zbytečnost. Nic, to probereme...GeorgosAc píše:samozrejme taky dovezu sud alá meda a jiny veci.... dohodneme se vcas.
Ale tak na druhou stranu,voni se za dva dny vypijou i ty tři,si myslím...