Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

5.6.08 -Pražský regionál - "U rytíře Jakuba" vol.3

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Syrup »

Cece to nic moc jak to vsichni rusej... ja bych dorazil, ale bohuzel drepim v Bratislave a chystam se na vecer na dalsi HC nataceni, takze je to tak jak jsem ti rikal .. bohuzel
castro
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od castro »

jo, pár lidí co sem napíše to zruší ale nebojim se že tam lidi nepřijedou...
nehpo

#43 Příspěvek od nehpo »

ja se tam snad ukazu ale bez auta
George_D
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od George_D »

nehpo píše:ja se tam snad ukazu ale bez auta

Takže domluveno a naberu tě simulante :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Panaque »

Tak nás bylo nakonec 5 a půl...

Ale o to větší byla sranda... DOE díky za organizaci, snad ti nehubovali, že připravily celou tabuli a skoro nikdo se pak neukázal...

BTW klubáci co jste nedorazily, jste másla!!!
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od DC Výkonná rada »

no vidite - na čerňáku byly 4 auta a Martyna ani nepočitám, protože ten nás ignoroval i přesto že sme na něho tři křičeli přes celej viliž cinemáš :lol:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
castro
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od castro »

tak to bylo velmi velmi skromné...

copak se s váma děje? Tož nevíte že první čtvrtek v měsíci je jasnej? :twisted: 8)

tak doufám že příště přijede víc lidí... :wink:

a Doeme díky... nechtěl bych být uplně v tvé kůži...
nehpo

#48 Příspěvek od nehpo »

castro píše:... nechtěl bych být uplně v tvé kůži...

s nadherným nápisem NUMBER ONE :smich2:

diky za snahu zorganizovat to a je skoda, ze nebylo vic lidi :roll: , snad priste
Marty_
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Marty_ »

DC píše:no vidite - na čerňáku byly 4 auta a Martyna ani nepočitám, protože ten nás ignoroval i přesto že sme na něho tři křičeli přes celej viliž cinemáš :lol:

Heh to jsem fakt neslysel:o) oci uz jsem si spravit nechal, ted jeste usi :D minuli jsme se pekne no, ja byl na cernaku od sesti, nikdo nikde tak jsem sel na housku, kdyz jsem se vratil tak tam byly dve bawka a jedno podauto:) ale osazenstvo nikde:( pak uz jsem musel mazat..
Btw ci je ta e46 co tam byla? Moc krasna.. :P
DOEMIXXX

#50 Příspěvek od DOEMIXXX »

nehpo píše:
castro píše:... nechtěl bych být uplně v tvé kůži...

s nadherným nápisem NUMBER ONE :smich2:

diky za snahu zorganizovat to a je skoda, ze nebylo vic lidi :roll: , snad priste

nevim co je smesny na tom napisu, ale jinak obsluha i provozni to vzali v pohode, jen me mrzi, ze tomu jak pica venuju svuj cas, planuju vse aby bylo TOP a pak ve finale jsme se sesli v 10lidech :roll:

s tim priste to nevidim moc nadejne
Panaque
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Panaque »

DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne

Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...

Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život :wink:
DOEMIXXX

#52 Příspěvek od DOEMIXXX »

Panaque píše:
DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne

Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...

Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život :wink:

slevu nam priste daji, jen uz nezamluvim pulku restaurace, ale jen 10mist a bude.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od DC Výkonná rada »

nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
DOEMIXXX

#54 Příspěvek od DOEMIXXX »

DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...

Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....
Killca

#55 Příspěvek od Killca »

DOEMIXXX píše:

Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....

ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvam
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
DOEMIXXX

#56 Příspěvek od DOEMIXXX »

Killca píše:
DOEMIXXX píše:

ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvam

kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blby :wink: nevadi, srat na to, priste bude treba lepsi.....
Killca

#57 Příspěvek od Killca »

DOEMIXXX píše:kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blby :wink: nevadi, srat na to, priste bude treba lepsi.....

hej aha, tak to sem asi neco neprecet, tak to jeste vetsi omluva, protoze mi jeste lukys rikal, ze pojedem kdyz sme to dodelali a me se to zdalo pozde, kdybych vedel ze to je jeste takle, tak sme jeli, no tak priste, to uz budu mit i po zkouskach a bude pohoda :)
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
ondrej

#58 Příspěvek od ondrej »

Martyn píše:
DC píše:
Btw ci je ta e46 co tam byla? Moc krasna.. :P

Moje, díky, je ted bohužel ale dost v zuboženým stavu :(
George_D
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od George_D »

Panaque píše:a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...

Hele každej neni bohatej Panaque jako ty :mad: A kdybych dostal dost jidla abych neměl hlad :evil: , tak bych se na to vybodnul, když jsme dojeli, ještě jsem si musil koupit salat a 2 rohliky abych neměl hlad :evil: :-D

Ale jinak hustej regional, ja se celkem bavil :twisted: 8)
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Diablo330Ci

#60 Příspěvek od Diablo330Ci »

Jak jsem psal zrusil jsem to protoze jsem byl s kamosem v DE se podivat na 330i.Dopadlo to dobre takze bude mit pristi tyden nebouranou vonavku po 1.majiteli! :wink: :!:
Odpovědět