Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
5.6.08 -Pražský regionál - "U rytíře Jakuba" vol.3
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
nehpo píše:ja se tam snad ukazu ale bez auta
Takže domluveno a naberu tě simulante

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
DC píše:no vidite - na čerňáku byly 4 auta a Martyna ani nepočitám, protože ten nás ignoroval i přesto že sme na něho tři křičeli přes celej viliž cinemáš
Heh to jsem fakt neslysel:o) oci uz jsem si spravit nechal, ted jeste usi

Btw ci je ta e46 co tam byla? Moc krasna..

nehpo píše:castro píše:... nechtěl bych být uplně v tvé kůži...
s nadherným nápisem NUMBER ONE![]()
diky za snahu zorganizovat to a je skoda, ze nebylo vic lidi, snad priste
nevim co je smesny na tom napisu, ale jinak obsluha i provozni to vzali v pohode, jen me mrzi, ze tomu jak pica venuju svuj cas, planuju vse aby bylo TOP a pak ve finale jsme se sesli v 10lidech

s tim priste to nevidim moc nadejne
-
- Kontaktovat uživatele:
DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne
Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...
Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život

Panaque píše:DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne
Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...
Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život
slevu nam priste daji, jen uz nezamluvim pulku restaurace, ale jen 10mist a bude.
DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....
DOEMIXXX píše:DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....
ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvam
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:DOEMIXXX píše:DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvam
kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blby

DOEMIXXX píše:kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blbynevadi, srat na to, priste bude treba lepsi.....
hej aha, tak to sem asi neco neprecet, tak to jeste vetsi omluva, protoze mi jeste lukys rikal, ze pojedem kdyz sme to dodelali a me se to zdalo pozde, kdybych vedel ze to je jeste takle, tak sme jeli, no tak priste, to uz budu mit i po zkouskach a bude pohoda

vlevo je matal
a vpravo Killca 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Panaque píše:a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...
Hele každej neni bohatej Panaque jako ty

Ale jinak hustej regional, ja se celkem bavil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-