Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
5.6.08 -Pražský regionál - "U rytíře Jakuba" vol.3
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Takže domluveno a naberu tě simulantenehpo píše:ja se tam snad ukazu ale bez auta

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Heh to jsem fakt neslysel:o) oci uz jsem si spravit nechal, ted jeste usiDC píše:no vidite - na čerňáku byly 4 auta a Martyna ani nepočitám, protože ten nás ignoroval i přesto že sme na něho tři křičeli přes celej viliž cinemáš

Btw ci je ta e46 co tam byla? Moc krasna..

-
- Klubové ID: 881
nevim co je smesny na tom napisu, ale jinak obsluha i provozni to vzali v pohode, jen me mrzi, ze tomu jak pica venuju svuj cas, planuju vse aby bylo TOP a pak ve finale jsme se sesli v 10lidechnehpo píše:s nadherným nápisem NUMBER ONEcastro píše:... nechtěl bych být uplně v tvé kůži...![]()
diky za snahu zorganizovat to a je skoda, ze nebylo vic lidi, snad priste

s tim priste to nevidim moc nadejne
-
- Klubové ID: 1062
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne
Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život

-
slevu nam priste daji, jen uz nezamluvim pulku restaurace, ale jen 10mist a bude.Panaque píše:Vůbec bych se ti nedivil, kdyby jsi se na to vyprdl... Když si představím, že pak ještě někdo dojde na kasu a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...DOEMIXXX píše:s tim priste to nevidim moc nadejne
Třeba příště vyzkoušíme nějakou jinou hospu... Změna je život
-
Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
- Killca
- Klubové ID: 1648
ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvamDOEMIXXX píše:Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...
vlevo je matal
a vpravo Killca 

-
kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blbyKillca píše:ja se omlouvam, opravdu sem mel v planu tam jet, jeste s Lukysem a Pistou, ale svou zamestnanosti sme se ze zatizeni dostali v pul osmy a to uz mi bylo blby jeste dojizdet no, ale priste to napravim, domluvime se osobne a natvrdo, jeste jednou se omlouvamDOEMIXXX píše:Za 1. tento sraz byl po 2 mesicich, za 2. daval jsem sem topic dostatecne dopredu, abych takovyhle traparne se vyhnul, za 3. seru na to, priste pokud neco zamluvim, tak to nebude pro 30lidi, pokud by i prislo 30 lidi tak maji holt smulu, sednou si jinam...pochopim pracovni vytizeni, ale nechapu lidi co doma zevluji na bmwklubu a neberou ani telefon....DC píše:nedělej z toho hnedle katastrofu, nemuze furt jezdit hromada lidi...

- Killca
- Klubové ID: 1648
hej aha, tak to sem asi neco neprecet, tak to jeste vetsi omluva, protoze mi jeste lukys rikal, ze pojedem kdyz sme to dodelali a me se to zdalo pozde, kdybych vedel ze to je jeste takle, tak sme jeli, no tak priste, to uz budu mit i po zkouskach a bude pohodaDOEMIXXX píše: kamo praci chapu, ale sraz byl od pul 9, takze nevim co ti na tom bylo blbynevadi, srat na to, priste bude treba lepsi.....

vlevo je matal
a vpravo Killca 

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Hele každej neni bohatej Panaque jako tyPanaque píše:a řekne že chce 10% slevu aby ušetřil 32,- Kč když je tam 10 lidí a oni připravily tabuli jak sviňa, asi bych se hanbou propadl...

Ale jinak hustej regional, ja se celkem bavil

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-