začínám se pomalu probírat z lihové narkózy a všechno mě bolí...

radši ani nechci vědět jak se mi ty modřiny podařili...

SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju

castro píše:AU....
začínám se pomalu probírat z lihové narkózy a všechno mě bolí...![]()
radši ani nechci vědět jak se mi ty modřiny podařili...![]()
![]()
SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju![]()
nehpo píše:jerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomíNa dalším srazu si to vypijete!!!
hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla taky
RuDoSh píše:nehpo píše:jerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomíNa dalším srazu si to vypijete!!!
Co by jste chteli vedet chlapci?
nehpo píše:RuDoSh píše:nehpo píše:[quote="jerry"]Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomíNa dalším srazu si to vypijete!!!
Co by jste chteli vedet chlapci?
Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci
Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to
), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se
) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy
bazzi píše:Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci
), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se
) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy
![]()
Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...
100RM píše:bazzi píše:Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci
![]()
Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...
Na teba si na dalsom srazu dam pozor !Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu)
Takze Bretopico, dikec