začínám se pomalu probírat z lihové narkózy a všechno mě bolí...

radši ani nechci vědět jak se mi ty modřiny podařili...

SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju

Too Castro: Hele já teda nevím, ale když jsem tě viděl naposledcastro píše:AU....
začínám se pomalu probírat z lihové narkózy a všechno mě bolí...
radši ani nechci vědět jak se mi ty modřiny podařili...

SUPER sraz, díky Břéťo, díky VŠEM!!! a omlouvam se jestli jsem někomu něco způsobil... moc si toho nepamatuju
 nevipadal jsi omoc hůř než já...
 nevipadal jsi omoc hůř než já... 
							 Speciální poděkování Břeťovi za organizaci
  Speciální poděkování Břeťovi za organizaci  Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to
 Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to   ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se
 ), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se   ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy
 ) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy  
Co by jste chteli vedet chlapci?nehpo píše:hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla takyjerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomíNa dalším srazu si to vypijete!!!

mne by zajimalo kdo v patek v noci zprznil jalapenosRuDoSh píše:Co by jste chteli vedet chlapci?nehpo píše:hehe my sme spolu pili ten rum na baru - ale ztrata vedomi me postihla takyjerry píše:Tak já se taky přidávám,děkuji za super sraz a hlavně za super přijetí...Jenom počkejte,až najdu ty,co do mě v pátek nalili tu spoustu panáků,že jsem ztratil vědomíNa dalším srazu si to vypijete!!!

Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci
Šumákovi za to, že mě pustil k DJskému pultu (zalíbilo se mi to
), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se
) za úúúúúžasnou slivovičku "na cestu" - moooc dobrá záležitost, hřála mě celou cestu až do Prahy

Toš tem ,,Nezapomenutelný člen s tu Slivovičků su Já" drobný člověk... 6e mně sem tam někdo přehledne to pochopim. Jinak jsem rád, že chutnala...
 Toš tem ,,Nezapomenutelný člen s tu Slivovičků su Já" drobný člověk... 6e mně sem tam někdo přehledne to pochopim. Jinak jsem rád, že chutnala... 
Na teba si na dalsom srazu dam pozor !bazzi píše:Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci
), Dargonovi za vínko - už se zabydlelo ve vinotéce, a ještě jedno poděkování členovi, jehož jméno si bohužel nepamatuju (stydím se

Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...
 Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu)
   Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu)   Takze Bretopico, dikec
  Takze Bretopico, dikec 
100RM píše:Na teba si na dalsom srazu dam pozor !bazzi píše:Misa píše:Díky moc všem za príma víkend! Sraz neměl chybu, tedy až na kamínkovou sprchuSpeciální poděkování Břeťovi za organizaci

Toš tem ,,Nezapomenutelný člem s tu Slivovičků su Já" drobná člověk...
Inac bolo super (az na rozbite sklo a petrinu hubu)
Takze Bretopico, dikec